Publicitat
Política · 11 de Gener de 2016. 08:54h.

Romeva es perfila com a conseller d'Exteriors

Toni Comín aniria a Salut, segons TV3

Romeva es perfila com a conseller d'Exteriors

Romeva, en una entrevista a la BBC

El nou Govern de la Generalitat estarà presidit per Carles Puigdemont i tindrà tres grans àrees o comissions de govern, segons ha informat TV3: l’econòmica, amb Oriol Junqueras al capdavant, que assumirà la vicepresidència i la Conselleria d'Economia. La de l'Estat del Benestar, amb Neus Munté, que continuarà com a portaveu del govern i serà consellera de Presidència. També  l’àrea Institucional, amb Raül Romeva com a conseller d'Afers Exteriors.

D’economia, en pengen la Conselleria d'Empresa i també la d'Agricultura, Alimentació, Ramaderia i Pesca, que seria per a ERC i segurament a mans d'algú de les comarques de Tarragona; la de Territori i Sostenibilitat, que ocuparia Josep Rull, de CDC, i Treball i Afers Socials.

De Neus Munté en dependrà la Conselleria de Salut, amb, probablement Toni Comín al capdavant. Ensenyament serà per a Meritxell Borràs, fins ara consellera de Governació. I Cultura, amb Santi Vila, ara conseller de Territori. I, finalment, la Conselleria de Benestar, que podria ser per a la republicana Dolors Bassa, exsecretària general de la UGT a Girona i actual diputada.

I l'última àrea, la Institucional, amb Raül Romeva, tindrà les conselleries de Governació, Justícia i Interior, que ocuparia Jordi Jané, actual conseller d'Interior.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Juan, Palma, 12/01/2016 - 16:21

Despues de ver su entrevista a la BBC me temo que Rahola dirá que es un infiltrado del CNI. Por las meteduras de pata que hará

#16 No pot ser, Bcn, 11/01/2016 - 19:41

O sigui que deixen fora el Mikimoto i la Karmele Marchante. No hi ha dret home,

#16.1 Toni Albà, Barcholona, 14/01/2016 - 14:55

I t'oblides del gran Toni Albà.... Una pena que no sugui conseller de cultura....

#15 Oscar, Lleida, 11/01/2016 - 17:26

La primera visita la debe hacer (normal) al país vecino Aragón. Sonarán los himnos oficiales (Els Segadors y una Jota) interpretados por una banda de guitarras y bandurrias. Será obsequiado con adoquines de caramelo, frutas de Aragón y un cachirulo para la cabeza. Esa calva y el frio del Moncayo...

#14 Luis Miguel, Tarragona, 11/01/2016 - 16:52

Muy bueno, que vaya a la BBC a que le hagan una entrevista como Ministro de Exteriors catalan. Todos nos reiremos un buen rato.
Por ciert ¿qué hay de las cartas dirigidas a las cancillerías de la UE?

#13 Carlos Gomez, Bcn, 11/01/2016 - 14:47

Algun responsable de RRHH fitxaria a algun d´aquests inclits patriotes que no fos nomes per un anunci de Campofrio ?
I tota aquesta delirant ficcio continua embogida cap endevant fins que foti un pet del que sortirem tots malparats.