Publicitat
Política · 18 de Juny de 2021. 11:01h.

Romeva es plany del Tribunal de Cuentas

"Malgrat que es produeixi l'indult aplicarà una decisió dramàtica que ens afectarà la vida"

Romeva es plany del Tribunal de Cuentas

L’exconseller Raül Romeva, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha manifestat que “els indults són un gest molt petit respecte una realitat més àmplia i complexa”. “Tinc claríssim que malgrat es produeixi l’indult, el Tribunal de Comptes ens embargarà comptes, cases i la vida a molta gent”, ha advertit.Romeva també s’ha referit a la unilateralitat i ha negat que el president d’ERC, Oriol Junqueras, l’hagi descartada. Tot i això, ha defensat que “la solució passarà per incorporar molts actors diversos”.

“Ho he escoltat mai Junqueras renunciar a la via unilateral ni he llegit que ho hagi dit. El que he escoltat és una aposta ferma per la multilateralitat. I això ho hem dit abans, ara, durant i ho seguirem dient en el futur”, ha remarcat.

“És un procés que exigeix una mirada multilateral i que cal incorporar molts actors diversos perquè és la garantia de que el resultat serà sostenible”, ha sentenciat l’exconseller.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#29 Carme, Barcelona, 19/06/2021 - 16:58

Que sr Romeva, ara tot son plors, per què els hi pot afectar la butxaca, haver-ho pensat abans de fer tantes tonteries seguides tenint en contre a mes de la meitat dels catalans, doncs de pena no en fan gens, perquè sembla ser que la famosa caixa solidària està bastant buida.o sigui que ja saben, anar de màrtirs no els hi servirà de res.

#28 Mur, Barecelona, 19/06/2021 - 00:41

Cuestión de joderse por conspirador, golpista, desleal y fullero.

#27 triatleta, hairless, 18/06/2021 - 23:43

Romeva el madrilenyu eras muy valiente pero ya no lo tienes tan claro eh... a pesar de que eres un privilegiado. Por qué no curras en el sector privado, como todos, y dejas de hacer el panoli con camisetas de todos colores según convenga? Mi padre te llama el calvo triatleta, para mí eres un pobre desgraciado que vas a tener que repetir curso.

#26 Cavallblanc, En el lejano Oeste, 18/06/2021 - 22:41

Yo no me salto las leyes,porque sé que me empaquetaran.Esto ya te lo enseñan en primaria.

Romeva en que mundo vives ?

#25 Resistencia , Flors i violes , 18/06/2021 - 21:25

Su bolsillo (cuentas, casas, bienes..) es el único sitio donde les duele. Si los indultos no fueran gratis se quedaban en Lladoners hasta el fin de los días, es decir hasta el día de la independencia.

Por la patria están dispuestos a arriesgar la vida (eso dicen), pero con el patrimonio no se juega.