Publicitat
Política · 22 de Març de 2016. 09:10h.

Romeva es reivindica com a “minister”

El conseller exhibeix la seva targeta a TV3 per demostrar que “no hi ha típex enlloc”

Romeva es reivindica com a “minister”

Targeta de Romeva

El conseller Raül Romeva, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha volgut mostrar la seva targeta per demostrar que “no hi ha típex enlloc” i que “no hi ha un canvi de nom del departament”. Les targetes, tant la versió anglesa com la catalana, han estat mostrades a càmera.

"No hi ha cap canvi respecte les funcions del meu departament. Les funcions segueixen sent les mateixes”, ha remarcat el conseller, a més de recordar que “la meva funció es crear un Departament perquè acabi sent un Ministeri”. "Som on érem, no és un problema de nom de la conselleria. Estem legalment obligats a fer-ho”, ha dit.

"Hem parlat amb diversos agents internacionals i no entenen que amb la situació que estem no estiguem a una taula parlant”, ha assenyalat d’altra banda. Pel que fa a l’accident d’autocar ha indicat que “el primer ministre italià va venir a interessar-se per les famílies i els ferits”. "El govern català ha estat a l'alçada, el govern espanyol valorarà quina ha estat la seva gestió”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#53 Pep, BCN, 24/03/2016 - 10:40

El redactor de l'article demostra molta ignorància (o mala fe...)
Des de fa molts anys, el PIV (llibre d'estil amb els criteris per confeccionar la papereria oficial de la Generalitat) estableix "Minister" com la traducció de "Conseller". Habitualment, els consellers tenen targetes en anglès.

#50 E. Payetó, Sants Barcelona, 23/03/2016 - 07:16

Me recuerda aquel anuncio que reza así: el algodón no engala. Tanto en foto humana como en dibujo, que pasaban antes de cambiar el nombre al producto.

#49 iñigo, castelló, 23/03/2016 - 06:31

La pena es que no ven el ridículo que hacen. Y por añadidura que hacemos nosotros, los ciudadanos de este Gobierno venal y ridículo.

#48 Wait and see, Bcn, 22/03/2016 - 23:15

Qualsevol dia sortirà vestit d'uniforme de diplomàtic de carrera , ja el deuen haver encarregat a Mariscal. Farà patxoca d'alló més, Al seu costat el Kaiser semblarà el porter de la fonda de can Gomis.

#46 Roma, barcelona, 22/03/2016 - 20:48

Es increíble que alguien pueda tomar en serio a Romeva.Se tiene que ser simple para engañarse a si mismo.La independencia de Cataluña es el cuento de la lechera.