Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2022. 12:02h.

Romeva no se’n penedeix de res

"No me'n penedeixo de la decisió, estic absolutament convençut i ho tornaríem a fer"

Romeva no se’n penedeix de res

El vicesecretari general de prospectiva i agenda 2030 d'ERC, Raül Romeva, ha assegurat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 que "no me'n penedeixo de la decisió que vam prendre" de fer un referèndum. "Estic absolutament convençut, ho tornaríem a fer sense cap mena de dubte i que, per tant, crec que el que vam fer era necessari", ha assegurat.

Després d'aquesta afirmació, la presentadora Gemma Nierga li ha preguntat "que tornarien a fer el què? El mateix que van fer?". "Treballar des del punt de vista democràtic tantes vegades com faci falta", ha contestat; i ha afegit que "jo he defensat sempre el referèndum i ho tornaré a fer i ho estic fent sempre".

L'exconseller, d'altra banda, ha reclamat a Junts per Catalunya que aporti una proposta alternativa a la taula de diàleg perquè "no sé l'estratègia que proposa Junts, si la del senyor Puigneró o la del senyor Turull".

Raül Romeva ha dit que els que critiquen l'estratègia d'ERC, no proposen alternatives: "Ser més forts, implica posar estratègies sobre la taula" i ha afegit que els titulars als mitjans de comunicació "han de tenir una mica de substància".

Finalment, ha reconegut que cal una agenda en la negociació amb l'Estat i insisteix que el diàleg és imprescindible per "obrir portes" internacionals perquè "si algú creu que podem obrir portes en l'àmbit internacional sense predisposició al diàleg, no sap a quin planeta viu".

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#57 Toni P, Manresa, 20/09/2022 - 17:41

Que cruz llevamos los catalanes, tantos años y sus abogados no han podido meterle en la cabeza que no le condenaron por querer un referéndum ni por ser independentista, sino por saltarse la ley. Si está en libertad es porque indultaron su pena de prisión, pero sigue siendo un delincuente, que amenaza con "tornar-ho a fer".

#56 joe, Tarragona, 20/09/2022 - 12:48

SuperMortadelo ataca de nuevo!.

#56.1 Bar Kokó, Bar Kokó otra ves, 20/09/2022 - 17:50

Mortadelo y Turullón
Agensia de Informasión

#55 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/09/2022 - 11:19

"vicesecretario general de prospectiva y agenda 2030 de ERC". Imaginen la cantidad de dinero que necesita el procés para colocar a tanta gente que no tiene nada que hacer. Aspanyaensrobeee!!!!

#53 LoisA, Tabarnia , 20/09/2022 - 10:44

Sr. Romeva, acuerdese de la vergüenza que sintieron muchos catalanes cuando usted llevo a Bruselas como uno de los temas más importantes de Catalunya el pisotón de Pepe a Messi en el clásico. O de lo mal preparada que levó usted la entrevista con la BBC, el proceso tan torpemente organizado, engañaron a los incautos indepes..etc

#52 pepe, Andorra, 20/09/2022 - 10:41

Ni idea de quien es, q pinta y pq ha de importarme lo q diga o haga este buen vasallo de su señor feudal.