Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2015. 10:23h.

Romeva pateix per les acusacions de corrupció contra CDC

Arrimadas li retreu que "el senyor Mas no dóna la cara"

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha hagut de fer front a les acusacions de PSC i Ciutadans, que li han retret els casos de corrupció de CDC durant el debat de La Sexta d’aquest dissabte.

El candidat del PSC, Miquel Iceta, ha recordat que és un cas que “fa més de deu anys que dura" i ha demanat a Artur Mas que "ens digui que si el temps desmenteix el que dic, jo assumiré persona les responsabilitats polítiques".

Iceta, que ha recordat les negatives que ha tingut aquesta petició quan l'ha fet al Parlament, ha instat a Romeva que, “per dignitat, la gent que l'acompanya en Junts pel Sí hauria d'estar en condicions d'afirmar que si la justícia finalment declara provats aquests casos de corrupció, Artur Mas deixarà la política”.

Romeva ha contestat que “tolerància zero, cap cas d’impunitat i qui la fa la paga. Si es demostra qualsevol situació, qui ho hagi fet, en qualsevol llista, ho haurà d’assumir. Amb això no em pillaràs”.

“Jo no el vull pillar, senyor Romeva. Jo -ha afegit- l’únic que dic és que el senyor Mas és el màxim dirigent del seu partit durant molt de temps. Durant aquest temps han anat sorgint casos que, entre altres coses, han portat a la imputació de l’extresorer del seu partit, que és una persona de màxima confiança seva”.

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha recordat que Convergència “té uns casos de corrupció que són insuportables” i ha retret al cap de llista de Junts pel Sí que “el senyor Mas no dóna la cara”. “Vostès estan utilitzant una bandera, l'estelada, para tapar la corrupció de Convergència”, ha afegit.

Raül Romeva ha insistit que amb “la tolerància zero” davant la corrupció i ha proposat “lleis que acabin amb la impunitat”. “En cap cas s’acceptarà que si es demostra que hi ha una responsabilitat, no s’assumeixi”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#30 Jesús, Murcia, 21/09/2015 - 09:59

Arrimadas no paró de decir en el debate de la Sexta, que CAT sí es pot es independentista. Dentro de seis días dirá que son unionistas y contará sus votos como tales. Es que en C's son así de coherentes, sensatos y racionales, como gustan ellos de autoflorearse.

#29 R, Revilla, Terrassa, 21/09/2015 - 06:42

no te hayan visto, sfutri es ver como se burlan diciendo que no hay dinero (algunos y algunas mandamases de todo nivel) y se gastan dinero en cosas superfluas. Sufrir lo que se dice sufrir yo no le veo cara al Sr. Raül. Quziás después de haber comido cara de estreñido por sus lentas digestiones.

#28 R. Bevilla, Terrassa, 21/09/2015 - 06:39

Cambien el titular: escenifició que sufría. Sufrir es no tener dinero suficiente para llegar a fin de mes, tener cortados alguno o todos los suministros básicos, no disponer de dinero para poder ir al médico en caso de gran dolor-malestar y que la SS te haya programado lo que sea a 1 año o más v

#26 Kropotkin, Vic, 20/09/2015 - 17:12

Son las 5 y cuarto de la tarde y la tía todavía va con el pijama puesto... Bueno, a la hora que es ya no hace falta que se lo quite... Jua, jua, jua,...

#25 El neng de Nou Barris, Nou Barris, 20/09/2015 - 17:10

I perquè la Ines no va parlar en cap moment del que no estan fent esl de C's en els governs autonómics dels que estan fent de crossa, no fan auditories per veure on s'han malgastat els diners els del PPSOE aquest darrers anys? Els futurs votants ja veuen com les gasten aquests de C's.