Publicitat

Quan la Guàrdia Civil descriu la "supeditació" del Diplocat a la seva conselleria

L'exconseller d''Exteriors, Raül Romeva, s'ha rigut quan el capità de la Guàrdia Civil, responsable de la comitiva judicial del 20-S, ha descrit la "subordinació" del Diplocat a la seva conselleria a partir de diferents correus electrònics.

El fiscal Javier Zaragoza ha preguntat si "en alguns d'aquests correus es diu que el Diplocat es coordina des del Departament d'Exteriors" i el comandament de l'Institut Armat ha contestat que "en el correu número ser es veu una certa supeditació del senyor Albert Royo, secretari general de Diplocat, al senyor Raül Romeva".

Aleshores les càmeres han enfocat Romeva i se l'ha vist rient mentre l'agent ha continuat amb la seva explicació: "Sobretot és molt explicatiu el primer correu, on el senyor Romeva emet un correu al senyor Ivan Altisent i Aleix Villatoro i fa una proposta de comunicació al senyor Royo perquè té certes diferències amb l'activitat que té el Diplocat".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#17 Josep de Sabadell, Sabadell, 26/03/2019 - 13:25

La cara de venguerza se les tendia que caer a los G.C..sabiendo que estan.mintiendo a gogo, tanto.los numeros como al tte., quee declaro ayer. Que cinismo!!!./Seguro, seguro que no los van a denunciar por falso testimonio. Este juicio es una FARSA, desde el primer dia y las sentencias ya estan dictadas. Que.mierda de.justicia!!!!!

#16 Neferu, Barcelona, 25/03/2019 - 20:26

No es la primera vez que este individuo se ríe mientras testifican. La cara se le debería caer de vergüenza, si tuviera.

#14 Montserrat, Barcelona, 25/03/2019 - 18:08

De moment els que podem riure som els que veiem els procesats asentats a la banqueta. Mes riuriem si els poguessim veure esposats, perque després d'aquella petulancia que feien honor els dies en que es van rebelar ara veure les cares de pomes agres que fan es un plaer inigualable, pero el riure feliç serà quan sentim la sentencia.

#13 =ARTADI= ... figura clave para ejecutar el "Estado catalán"..., ...documento "roto" de -Lluís Salvadó- para implementar la "república" tras el 1-O..., 25/03/2019 - 16:23

=Judici 'TS' =

Un guardia civil señala a =ARTADI=
como figura clave para ejecutar el "Estado catalán"...

El responsable de los registros durante el 20 de septiembre
en la Consejería de Economía afirma que hallaron
un documento "roto" de Lluís Salvadó
para implementar la "república" tras el 1-O...

#11 Javieritu, Palma de Mallorca, 25/03/2019 - 15:24

Reíd, reíd. Os va a hacer falta ese buen humor.