Publicitat

El conseller d'Exteriors clourà la XXV Jornada europea del Consell Català del Moviment Europeu

Romeva s'estrena

Raül Romeva

El conseller d'exteriors s'estrenarà demà dilluns cloent la XXV Jornada europea del Consell Català del Moviment Europeu que se celebrarà al Parlament. L'acte que té com a títol ‘Municipis que fan Europa’ tractarà, entre altres qüestions, de la política de de relacions entre la Unió Europea i els municipis.

 

La jornada serà inaugurada per la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i pel president del consell, Xavier Ferrer. A l’acte, que s’allargarà fins a primera hora de la tarda, hi intervindran també representants d’ajuntaments de les capitals de totes quatre demarcacions.

 

La XXV Jornada europea del Consell Català del Moviment Europeu comptara amb el representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj, que tractarà de les oportunitats que suposen els fons europeus per a Catalunya i presentarà el portal #FonsUECat. A les dotze, representants dels ajuntaments de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida participaran en una taula rodona sobre les relacions dels municipis catalans amb la UE.

 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Pau Soler, Vic, 25/01/2016 - 14:14

El Consell Català del Moviment Europeu és una entitat subvencionada fa molts anys per la Generalitat. amb això no calen més comentaris. al Romeva li paguem 110.000 euros perquè no el rebi ningú.

#17 botifler1914, Barcelonia, 25/01/2016 - 13:38

Magno acontecimiento sin duda.... Lo veremos en todas las portadas europeasd!!!

#16 Fernandomartinez @@, BSE (UK), 25/01/2016 - 01:22

El madrileño y la Cataluña subvencioná.

#15 Barcelona, Barcelona, 25/01/2016 - 00:14

El nom de la jornada és molt "rimbonbante", però el contingut és molt casola Són els de sempre intentant fer veure, però absolutament aïllats. Provincianisme!

#14 Carlos Gomez, Bcn, 24/01/2016 - 21:59

De denunciador del Pepe i dels caçabombarders espanyols que sobrevolaven el Pirienu espantant a les gallines al Parlament Europeu per 10.000 al mes durant 10 anys, ha pasat a ministre d´afairs exteriors de San Borondon, el nou estat de Second Life.
Rapat o no, aquest xicot es tot un triunfador.