Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2015. 10:28h.

Ros afirma que la independència "és impossible"

L’alcalde de Lleida diu que "no és viable en el model espanyol y europeo actual"

Ros afirma que la independència "és impossible"

Àngel Ros

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat que la independència de Catalunya “és impossible i inviable”. “Creiem que el dret a decidir ha evolucionat al dret a la independència i la independència no és viable”, ha dit en declaracions a El món a RAC-1.

Ros ha insistit que la independència “no és viable en el model espanyol y europeo actual". “La independència és impossible”, ha reblat. El president del PSC ha defensat que “nosaltres creiem en una reforma de la Constitució" perquè “volem un model viable”.

El dirigent socialista ha afegit que “no volem generar frustració als ciutadans" i ha reivindicat que “el PSC mai ha dubtat que Catalunya és una nació”.

Àngel Ros ha indicat que els socialistes catalans “volem un Estat federal i un sistema fiscal especial per Catalunya”. “Els catalans no poden permetre una reforma de la Constitució sense que es tingui en compte el sentiment de nació”, ha afegit.

Finalment ha fet referència a la relació entre el PSC i el PSOE: “sempre tindrà tensió”. “Hi ha tensions amb el PSOE quan es parla del pacte fiscal i perquè reconeguin que Catalunya és especial”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#9 el último que cierre, Canovejas, 12/08/2015 - 22:38

Surgen Durán y el sr. Ros dando auténticas lecciones de sentido común y los "apedrean".
Los "palmeros del prusés" están en otro nivel, más inalcanzable, donde prevalece la verdad, donde NO HAY POSIBILIDAD DE EQUIVOCARSE... Sus ilustres guías les conducen a un mundo feliz ¿quién puede dudar de ello?

#8 Antoni Pladevall, Taradell, 12/08/2015 - 16:46

Jo només em demano, Ros, quin dia començaràs a ser digne d'Indíbil i Mandoni, que van donar la cara -i la vida- lluitant contra els romans invasors. T'has parat mai a pensar-ho contemplant la seva estàtua vora el cabalós Segre que travessa la ciutat que governes?

#8.1 el último que cierre, Canovejas, 12/08/2015 - 22:27

Joder Antoni, es conmovedora tu arenga al alcalde, pero no sé si él estará por rectificar ó por "doblarse" uns cargols a la llauna, que es lo que haría yo. Lo veo mucho más interesante que tu consejo
Deja la historia a Cucurull, que es el que más sabe de "historias".
Saludos, por lo menos eres culto

#7 Jep dels Estanys, Manresa, 12/08/2015 - 13:33

jo no pateixo, sort que ja tenim apunt les tanquetes de la guàrdia urbana per a defensar la pàtria. Sempre podem demanar ajut a França com ja vàrem fer en altres temps (i tant bé que ens va anar!!! ja ja ja)

#6 Nacho, Llagostera, 12/08/2015 - 13:28

"Creemos que el derecho a decidir ha evolucionado al derecho a la independencia"

Ha sido asi desde el primer dia. Desde el primero.

Otra cosa es que tu señor Ros, y los tontos utiles del PSC, no os hayais dado cuenta hasta ahora.

#6.1 Juan Francisco , Huesca, 12/08/2015 - 21:09

Tontos, no, oportunistas. Siempre arrimando la barriga al sol que más calienta. Ahora es (y menos, mal) el de Ciudadanos, que les hacen saltar por el aro como a los leones en el circo. Así me gusta, Angelito.

#6.2 Vvikto, LLEIDA (Lleida), 13/08/2015 - 14:39

El PSC es el ahijado del PSOE, que podemos esperar ?, a Lleida s 'està reduin la seva simpatia, aviat no tindran a ningú que els animi si segueixen per aquest camí del seu President.

#5 Gabriel Maristany, Premià de Mar, 12/08/2015 - 13:10

Quin greu em sap que l'alcalde Àngel Ros hagi perdut tota credibilitat, . . .d' un temps ençà. Amb Espanya més i mes desgràcia. !

#5.1 el último que cierre, Canovejas, 12/08/2015 - 22:11

Ya vés Grabié...el sr. Ros perdiendo credibilidad y tú ganándola. No hay como estar en posesión de la verdad, qué suerte tienes...
Como me gustaría tener un autógrafo tuyo.