Publicitat

L’alcalde de Lleida ofereix un espai per a l’obra ‘Presos polítics’, malgrat governar amb Ciutadans

Ros compensa

Àngel Ros i Ángeles Ribes

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha ofert una sala del Centre de Produccions Audiovisuals Magical per exposar l’obra ‘Presos polítics’, censurada a la fira d’art Arco. Aquest espai municipal -format per l’Ajuntament i la Universitat de Lleida- és el Centre Experimental de Cinematografia i Arts Visuals de Catalunya.

Ros ha assegurar que “creu en la llibertat d’expressió, especialment en el món artístic” i ha recordat que “és un dret fonamental en un estat democràtic com el nostre”. El consistori ha afirmat en un comunicat que el paer en cap assistirà a la presentació de l’obra al lloc de la ciutat on s’exposi.

D’aquesta manera, l’alcalde ha respost a la proposta de Tatxo Benet, el periodista lleidatà que ha comprat la peça de Santiago Sierra, després que hagi manifestat el seu interès en exposar l’obra a Lleida.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Sr Pepito , Lerida, 23/02/2018 - 08:57

Esta basura no es arte por mucho que le cuelguen la etiqueta de arte,es pura provocación,son unas fotos pixeladas de mala calidad en las que se defiende el golpismo,al mundo pro-etarra y al maton podemita Bodalo.Sr Ros:menos complejos y más coherencia.

#5 contraataque, Barcelona, 23/02/2018 - 08:50

La hiprocresía y la falsedad está en el ADN de un socialista.

#4 Jauma, Ulldecona, 23/02/2018 - 08:24

Sólo dos palabras: es socialista.

#3 lepero, Barcelona/Tabarnia, 22/02/2018 - 23:01

La explicación es fácil, es que Ros es del PSC.

#2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 22/02/2018 - 22:59

¡Buena idea! Que la coloque en el hueco que han dejado las obras del Monasterio de Sijena, así todos los mentecatos que no sabían ni de la existencia del museo hasta que saltó ese tema podrán volver a pasar por allí en peregrinación, como cuando fueron a protestar por la devolución, y de paso apoquinar unos euretes.