Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2014. 11:44h.

Ros demana repescar Geli, Elena i Ventura

“Crec que han de recuperar la posició de diputats”

Ros demana repescar Geli, Elena i Ventura

Geli, Elena i Ventura

El futur president del PSC, Àngel Ros, aposta perquè la nova executiva busqui la integració dels crítics i els no crítics. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, Ros considera que tres diputats apartats de les seves funcions al Parlament per trencar la disciplina de vot haurien de recuperar les seves funcions, però no s'ha pronunciat sobre si haurien d'entrar o no a la nova direcció.

“Jo crec que han de recuperar la posició de diputats, sent portaveus, sent tot allò que han estat aportant. La decisió d’entrar a l’executiva o no és un tema estrictament del primer secretari”. Àngel Ros considera que el PSC ha de recuperar la credibilitat perduda en els últims temps.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, barcelona-c, 17/07/2014 - 00:56

Tant RE-PESCAR la barca ,el psc, acabarà que no farà bona olor , amb tota la simpatía i adulació.

#7 T Creus, Corruptaluña, 15/07/2014 - 20:39

Menuda pandilla de aprovechados. El Ros, primero dimite y ahora ya vemos; Iceta, el artífice del desastre, ahora de primero; La Geli, Elena y Ventura, intentando agarrarse a un clavo ardiendo para continuar saliendo en la foto y calentando la muy bien pagada silla. Solo falta en Virrey de Girona.

#6 Tontos que fan botelles, Barkeno QF, 15/07/2014 - 19:59

Uns quangts que foten el camp creient que son uns cracks i després tornen "per recuperar la credibilitat del partit", fan une ferum d'oportunisme i de "Virgencita que me quede como estaba" que fa feredat.. Deu n'hi do!. Si toques el dos, has de ser fidel a tu mateix, recony.

#5 Oh, la la!, Paris, 15/07/2014 - 18:35

La mamandurrie c'est la mamandurrie.

#4 Luigi, Barcino, 15/07/2014 - 14:53

Mira que me llega a caer "gorda" la Sra. Geli, desde que ví el repugnante vídeo que patrocinó.