Política · 16 de Gener de 2014. 08:53h.

Ros: "No volia blindar-me la candidatura, volia blindar-me la consciència"

L'alcalde de Lleida abandona l'escó per "ètica política"

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en una entrevista a 8 al dia, ha justificat la seva decisió d'abandonar l'escó: “No volia blindar-me la candidatura, volia blindar-me la consciència. Volia blindar-me la responsabilitat i la meva ètica política, això volia. La candidatura a l’alcaldia es blinda de moltes maneres, sobretot amb el treball i el contacte diari”.

Ros ha afegit que “a situacions de duresa s'hi afegeix que tens una representativitat institucional, és evident que això el ciutadà jo crec que no ho ha de percebre bé. I introdueix duresa en la relació institucional derivada d'un debat ideològic i això crec que no és bo". Tot plegat perquè el PSC votarà en contra que el Parlament demani la transferència a l’Estat per convocar referèndums. "És una situació molt dura trencar la disciplina d'un partit", ha assenyalat.

Malgrat abandonar el seu escó, l’alcalde de Lleida diu no “esperar trencar la família socialista”, i que treballarà "perquè tots mantinguem la cohesió del partit". Finalment, Àngel Ros ha dit que "sóc un socialdemòcrata i catalanista convençut".

Àngel Ros, sortint del 7 Portes
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Francina, Reus, 17/01/2014 - 00:22

Sr. Ros, no cregui que ens enganya. Per coherència el seu lloc era al parlament i dient SI. Ha escollit abandonar els catalans per una cadira a l'Ajuntament de Lleida. És cert que, fins i tot, ja li tenien substitut? ...

#3 Jotaeme, Mataró, 16/01/2014 - 10:52

Ya, ya, la conciencia.....

#2 jordi, Ginebra, 16/01/2014 - 09:49

I un bè negre!
Se li veu massa el llautó! Si fos la conciència, es quedaria i votaria al parlament, per la qual cosa va ser escollit en una llista, per representar una part del país!

Paraules, i fets.... aquest era la seva mâxima no?

Doncs això: fets i paraules!

#1 Pere Gelabert, Barcelona, 16/01/2014 - 09:36

Els que blindaran de manera més honesta la consciència són els diputats del PSC que votin "Sí". I no ell, fals heroi. Àngel Ros surt per la finestra per no perdre-ho tot. Els valents són els crítics que votaran "Sí": els que respecten el programa electoral del PSC i el seu deure amb els electors.

#1.1 Jotaeme, Mataró, 16/01/2014 - 10:55

No te dejes engañar, los críticos están buscando su plato de habichuelas en Ciu o en Erc, o cualquier otro postor y si no al tiempo. Lo ético es abandonar e irte por donde has venido cuando no se te quiere como eres. Lo demás es servicio a uno mismo.