Política · 11 de Desembre de 2011. 20:36h.

Ros retreu a Navarro ser "el candidat de l'aparell"

L'alcalde de Terrassa s'envolta de persones de la confiança de Montilla

Ros retreu a Navarro ser "el candidat de l'aparell"

Pere Navarro, amb Núria Parlon, al míting final de PSC

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, retreu al de Terrassa, Pere Navarro, ser el candidat de l'aparell del partit en una entrevista a La Vanguardia. Ros afirma que "hi ha una cosa clara: jo no sóc el candidat de l'aparell en contra d'altres, com Pere Navarro, que sí que en rep el suport".

Precisament, Navarro, en una entrevista al mateix diari dissabte, afirmava que "estic enfadat amb tota aquesta històriia" en preguntar-li si era el "candidat de la direcció". "Alguns es dediquen a col·locar etiquetes i amaguen la trajectòria i la feina de la persona", afegia.

Pere Navarro, en tot cas, compta com a cap de gabinet durant la campanya, Ana Díez, parella sentimental de Víctor Francos que, provinent de la JSC, havia estat assessor de Montilla. Francos és considerat un home molt proper a Nicaragua.

I la seva cap de premsa és Gemma Ribas, que abans havia estat també cap de premsa de Montilla també a Palau i, anteriorment, cap de premsa del partit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Cartanya, bcn, 12/12/2011 - 17:55

Tan s`ha val si en Navarro o si el Ros, mentre a Catalunya el PSOE no formi partit, el PSC, continuarà sent un partit satèl?lit, que farà,tot allò que PSOE mani. El dia que aparegui el PSOE, a Catalunya, llavors un PSC català podria ser, però mentre això no passi no amb crec a cap dels dos.


#5 jajajjaaaaaa, barcelona, 12/12/2011 - 12:58

Ros es un infiltrat d´Unio, que piri rapidament

#4 jajajjaaaaa, barcelona, 12/12/2011 - 12:57

jajajajajjajajaa convenients a veure com expliqueu la propera entrada d´Albertito Fernandez a l´Ajunatment de Barcelona....jajajjajajajajajaa

#3 Séneca, Barcelona, 11/12/2011 - 23:10

Montilla? Ja ni ha prou de Montilla i del que representa. Ja ni ha hagut prou amb tants anys de desastres i feina mal feta. Si s'ha de apel.lar a Montilla per regenerar el PSC, aneu ben apanyats. Quina vergonya!

#3.1 jajajjaaaaaaaa, Barcelona, 12/12/2011 - 12:56

convergent camnvia de medicacio...i deixa de llegir LA VANGUARDIA aou la ruina del pais.

#2 pauet, TARRAGONA, 11/12/2011 - 21:03

Espanyolatas a dojo. Qui és creu que volen fer un gir catalanista? El pobret Ros no hi té res a fer. Ell és una mica catalanista, i els altres espanyollaroooooooooos