Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2009. 19:59h.

Rosa Cullell va fitxar Bergós

L'advocat s'ha vist implicat en el 'cas Millet'

Rosa Cullell va fitxar Bergós

Foto corporativa del despatx 'Bufet Bergós, advocats'

La directora general de la CCMA, Rosa Cullell en persona va fitxar l'advocat Raimon Bergós com a cap dels serveis jurídics de la CCMA, segons ha sabut e-notícies. Fonts de la Corporació han justificat la decisió perquè "és un bufet  què  te 75 anys de vida" i que va ser contractat "amb tota transparencia i coneixement del consell de govern. Aquí, a la CCMA, ha fet be la seva feina", han insistit.

Raimon Bergós i Civit, que és un dels directius del despatx Bufet Bergós, advocats, que funciona des de fa 75 anys, és un barceloní de 50 anys, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona el 1983, i diplomat per l'escola universitari Abat Oliba.

És president del Consell Assessor de l'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (OCUC), secretari general de la Coordinadora Catalana de Fundacions i vocal de la junta directiva de l'Associació Espanyola de Fundacions.

Així mateix, va ser director de l'assessoria jurídica del comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i del Fòrum de les Cultures de Barcelona 2004.

Aquest advocat és també representant de l'Estat espanyol en el grup de treball Euro de la Comissió de la Unió Europea i membre del grup d'experts de la comissió d'assumptes jurídics de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 EVE, Barcelona, 19/10/2009 - 17:17

Hay un refran que dice que a todo el mundo le llega su Sant Martin, al Sr. R. Bergos le ha llegado y ahora le toca pagar todo el daño que ha hecho a sus secretarias.

#9 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 22/09/2009 - 12:10

¡No passa res, els lladres son dels nostres¡ Banca Catalana, De la Rosa, 3%, Condonación por la Caixa, de la deuda del PSC, financiación de los partidos y sindicatos, con los fondos europeos del FORCEN y un largo etc.

#8 Álex, Sant Cugat, 22/09/2009 - 10:11

I els Consumidors de la OCU mantenen a un assessor jurídic que organitza fraus fiscals i estafes com les del Palau?? No tenen cap credibilitat. Aquestes màfies no funcionarien sense advocats servicials que fan l enginyeria. Han cobert de vergonya ta tots

#7 Marcel, Barcelona, 22/09/2009 - 10:06

Bergós es un personatge obscur que ha prosperat socIalment gràcies a les seves intrigues i no a la seva capacitat com a advocat. S ha envoltat de gent guay al Liceu, Palau, Barça, etc. Si l investiguen sortirà tota la bruticia nacionalista i burguesa

#6 jon, bcn, 22/09/2009 - 08:49

una foto de familia molt bonica.