Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2019. 11:02h.

Rosa Maria Sardà: "estic molt trista"

L'actriu retreu a Quim Torra "amargar tantes vides"

Rosa Maria Sardà: "estic molt trista"

L'actriu Rosa Maria Sardà, en una entrevista a El País, parla del seu llibre 'Un incident sense importància' (Planeta, Edicions 62 en català) i recorda que "sóc nena de la postguerra, de la dictadura, que veia a tots al seu voltant marcats per les pèrdues, adolorits, frustrats, sense futur. Per a mi tot era patiment. Estava envoltada de perdedors, i ho segueixo estant, segueixo sent una perdedora".

"Miro el nostre món. I si miro aquest més petit, anomenat Catalunya, que sembla afectar-nos més ... És vergonyant, estic molt, molt trista. No es pot pensar en Síria, en el dels sahrauís, en Colòmbia... No puc evitar pensar que hem tornat al principi, amb aquests senyors de Vox presumint...", afegeix.

"Tot et fa sentir que la teva vida no ha servit per res ... Però és igual, perquè si es pensa una mica, són tantes vides les que no han servit, que han estat destrossades, callades, afusellades... I a el mateix temps hi ha vides com la del senyor Torra que serveixen per amargar tantes vides", indica.

Finalment assenyala que "quan vaig escriure això no sabia que estaria condemnada a morir de càncer. Però la bestiola segueix aquí, tinc nou tractament, però estic molt cansada. L'any que ve veuré què faig. Igual deixo la medicació i que duri el que sigui, al capdavall tinc 78 anys".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#19 gurguri, barcelona, 09/12/2019 - 21:29

Co o dice la Sra.Sardá, nos amargan la vida, son una minoría heredera del 3% que defiende como hace 3 décadas sus negocios con lo público.

#18 Sergi Sergio, Barcelona, 06/12/2019 - 19:18

En estos momentos todos los catalanes (hasta los que aun no lo saben) somos perdedores, este desastre de Junts x Cat+ERC+CUP+Colau&Comuns esta llevando al pais a la ruina economica y moral, una quiebra no solo economica, si no tambien etica, pero debemos rebelarnos, luchar, pelear contra todos estos mangantes y vivales.

#17 M Pilar, Barcelona, 05/12/2019 - 20:40

Rosa, la veritat és que es volen amargar a molts, inclosos aquells independentistes que s'han sentit enganyats però, tot plegat, no ens hem de deixar que es surtin amb la seva. La nostra generació vam lluitar de valent per millorar la vida de generacions posteriors, i vostè ha estat a l'avantguarda. La seva lluita no es perdrà! Molta força!!!

#16 ferran, jonestown, 05/12/2019 - 20:10

una senyora de cap a peus...

molts ànims,rosa maría...

#15 juan, BCN, 05/12/2019 - 16:36

Sus interpretaciones, han mejorado la vida de muchos.
Ta solo un aplauso.