Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2017. 21:10h.

Rovira: 'Som un país que llegeix i estima”

La secretària general d’ERC assegura que “votarem i decidirem”

Rovira: 'Som un país que llegeix i estima”

Joan Ignasi Elena i Marta Rovira

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha afirmat que Catalunya “és un país que llegeix i estima”. “Som sobirans, votarem i decidirem”, ha reblat des de la carpa que el partit ha instal·lat al centre de Barcelona per Sant Jordi.

Rovira ha convidat tothom a signar el manifest del Pacte Nacional pel Referèndum. “Avui és un gran dia en què anem confirmant aquesta essència de la democràcia i un gran dia per signar aquest compromís de suport al Referèndum”, ha afirmat.

La dirigent d’ERC ha afegit que “aquestes signatures les posarem per última vegada, però una vegada més, damunt la taula del govern espanyol per dir-los que som un país que llegim, que escrivim, que estimem, que volem ser estimats i exercim la democràcia i que l'exercirem”.

La secretària general d’ERC s'ha mostrat convençuda que el proper Sant Jordi “serem un país on encara ens estimarem més nosaltres mateixos perquè haurem exercit la nostra sobirania i haurem decidit el nostre futur en aquest país lliure, demòcrata i que té en el seu amor per la cultura un gran eix vertebrador”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 24/04/2017 - 20:36

Entre "flors y violes estel.lades" a ésta solo le falta levitar. Anda mona, utiliza la neurona que te queda, júntala con la del Rufi y haced algo más productivo que decir chorradas.

#17 pepe.----, andorra, 24/04/2017 - 14:29

la traduccion de esta frase es la contraria, pq ni son un pais, ni leen, ni aman, son una region, no han leido en su vida y odian a todo lo q no sea como ellos. Vamos, q cualquier parecido de lo q ha dicho con la realidad, es pura coincidencia.

#16 botifler1914, Sinitaca, 24/04/2017 - 12:04

No entiendo porque los políticos han de contaminarlo todo con sus carpas y sus declaraciones idiotas.

#15 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 24/04/2017 - 11:58

Suposso que voleu dir "...que llegeix i ES TIMA."
Pero no ens TIMAREU sempre. Catalunya es la meva terra, pero jo ja tinc un pais: Espanya.

#14 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 24/04/2017 - 11:41

Jo vull votar! Jo vull decidir!
Pero a les AUTONÓMIQUES, que aquest referéndum-trampa implica la renúncia a decidir sobre tota Espanya, i aquest es un dret al qual no penso renunciar.