Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 12:33h.

Rubalcaba acceptaria la independència d'Euskadi?

"En democràcia tot és possible. Hi ha vies, encara que no fàcils, però d’haver-n’hi, n’hi ha”

Rubalcaba acceptaria la independència d'Euskadi?

Rubalcaba, amb Patxi López, en una imatge d'arxiu

El candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, en una entrevista a El món a RAC1, s'ha referit a una hipotètica independència d'Euskadi i ha dit que "impossible is nothing. En democràcia tot és possible. Hi ha vies, encara que no fàcils, però d’haver-n’hi, n’hi ha”.

També ha celebrat que “ETA està afeblida fins i tot per escindir-se. He estat ministre de l’Interior cinc anys”. Tot i això, ha deixat clar que "cal esperar per madurar l’acostament de presos. Abans del 20-N, res”. També ha sentenciat que "de cap de les maneres avançaria les eleccions al País Basc”.
 
D'altra banda, ha assegurat que "el PSOE retallarà menys que el PP. Les línees vermelles en de les retallades les hem de posar en els drets”. "Adéu a les diputacions. Dupliquen clarament a altres institucions. Crec que hem de treure-les. Les comunitats ja ho fan", ha afegit.
 
Preguntat per Jordi Basté sobre si “hi ha més possibilitats, de veure a Rubalcaba de president o al Madrid campió de lliga”, el candidat ha replicat que "sembla que de moment al Madrid no li va malament.”

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 26/10/2011 - 11:38

El Casal,11,30 h.--L'excussa de ETA anava be tant al PP com al PSOE..,are s'acabat en bona part,are no val a dir sí aceptarien una independencia el govern espanyol...¿ Potser haurán de tornar a portar "Els" de la taula per la Pau...?Sr.Rubalcaba,no ya marche enrera,els ha sortit el tir per la

#2 jk, vic, 25/10/2011 - 16:56

si se vota en toda españa modificar la constitucion y posteriormente se realiza un referendum en toda españa sí......la cuestion sería ¿seria probable entonces?

#1 LOLA, BARCELONA, 25/10/2011 - 15:59

Qui coi és l'Estat espanyol per concedir la llibertat a un altra pais?? euskadi ja hauria de ser independent, aixi com catalunya, és a dir, lliures de la colonització!!!

#1.1 J, Vilajuiga, 25/10/2011 - 16:50

Exacte!