Política · 6 de Juny de 2015. 18:25h.

Rubalcaba diu que “cap partit vol el 27-S”

L’exlíder del PSOE proposa “votar un projecte alternatiu per continuar junts”

Rubalcaba diu que “cap partit vol el 27-S”

Rubalcaba i Antonio Franco

L’ex secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, en la segona jornada del cicle ‘Propostes federals’ organitzada per la plataforma Federalistes d’Esquerres, ha assegurat que “cap partit vol les eleccions del 27-S”.

L’ex líder del PSOE, en un acte conduït pel periodista Antonio Franco, ha assegurat que les "mal anomenades plebiscitàries" li semblen una estratègia a la qual ningú volia arribar, i que això li ho suggereix les reunions i missatges a mòbils que s'han succeït durant tot el procés.

Rubalcaba ha expressat, però, que la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya "no es pot abordar bilateralment" i ha advocat per refer el pacte autonòmic i arreglar els problemes funcionals de l'estat autonòmic.

“El que cal votar es un projecte alternatiu per continuar junts, si algú vol marxa que voti que no”, ha proposat en un acte que ha aplegat un centenar de persones, Pere Navarro entre elles.

Finalment, ha advertit que el PP serà més dur amb el debat nacionalista quan estigui a l'oposició, ja que sempre ha passat. "Podria aixecar novament la bandera de la catalanofòbia”, ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#19 ramon, barcelona-c, 08/06/2015 - 19:06

Es reuneixen cent persones per dir tonteries , mentides , falsedats o per prendre el pel ,quin sentit te ??. Federal ,confederal o lleialtat venint d'España ? s.p. Franco , Rubalcaba " la gente no es imbécil " no hi ha solució .El primer unionista unitarista integrista , Rubalcaba

#18 HEctor, BCN, 08/06/2015 - 10:27

El independentismo es minoritario, los unionistas somos mas, el independentismo cae, esta de capa caida, etc, etc.
Adelantar elecciones?? no no... nadie quiere eso!!
Nadie? que pasa no quieren ganar ya d euna vez en cataluña? o es que no ganarian? yo si se que ganare querria que fuera mañana mismo

#17 laila, bcn, 08/06/2015 - 09:03

No van veure la crisi i ara saben què pensen els partits? Han fet un curset de vident?

#16 Pere Pau \\*//, Can Pixa a Can Vies, 08/06/2015 - 08:24

Cap partit espanyol vol el 27-S ja ho sabem Ruc-albaba, no hi comptem pas amb vosaltres.

#15 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 07/06/2015 - 14:25

Un altre que parla en nom del "poble de Catalunya". Ah! no, "dels partits"... érem pocs i va venir a parir l'àvia... li haurà vist la dui a la butxaca l'eximi?