Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2013. 11:52h.

Rubalcaba: "Estic fort"

"Al cuiner del CIS s'ha passat i li ha tirat massa pebre"

Rubalcaba: "Estic fort"

Rubalcaba

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, es veu "fort" en el seu partit i ha dit que les dades de l'últim baròmetre del CIS, que reflecteix que el PP amplia el seu avantatge amb el PSOE i els socialistes treuen la seva pitjor nota, són "cuina de caserna" perquè "el PSOE guanya per quatre punts al PP en vot directe més simpatia per un partit".

Ha insistit en una entrevista a Los Desayunos de TVE que no és el moment de parlar de candidats a les primàries tot i que veu "legítim" i "absolutament normal" que altres dirigents socialistes vulguin presentar-s'hi. Davant la pregunta de si es veu fort de cara a les primàries ha contestat, fent broma: "¿Em veu fluixet aquest matí?", davant del que la presentadora María Casado li ha contestat que no: "Doncs ja està. Estic fort", ha contestat contundent el líder socialista.

Preguntat per si ell es posarà de perfil ha insistit que ha de ser "coherent" i si demana que no es parli de persones, tampoc no parlarà de si mateix. "Deixem de banda qui ha de liderar el projecte", ha assenyalat per continuar amb la idea que qui finalment ho lideri ho farà després d'un procés "revolucionari".

En relació a l'última enquesta del CIS en intenció de vot, ha afirmat que en aquest últim baròmetre "al cuiner s'ha passat i li ha tirat massa pebre" i la cuina "s'ha cremat". Segons Rubalcaba, les dades "sense cuina" del CIS diuen que el PSOE obté un 20% en vot directe més simpatia i el PP un 16%. "D'aquest 16% al 32% que marca el CIS tot és pura cuina", ha asseverat el líder de l'oposició. En vots directes, apunta, el seu partit està "millor" que en l'enquesta anterior.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Calígula, Girona, 07/11/2013 - 19:10

A eso se le llama "matar al mensajero". Sigue así Perez que seguirás cayendo y cayendo. Por lo que se ve y dices, de eso de cocinar debes saber mucho.

#1 Pere Pau, Can Fanga, 07/11/2013 - 12:51

Magnifica redacció per afegir al llibre dels disbarats d'e-noticies. Què vol dir "al cuiner se li ha anat i li ha tirat massa pebre", que se l'hi n'ha anat? l'olla, la pinça, la mà?