Publicitat
Política · 18 de Gener de 2014. 11:31h.

Rubalcaba s’arrenglera amb Jorge Fernández

El líder del PSOE també creu que “s’està fracturant la societat catalana”

Rubalcaba s’arrenglera amb Jorge Fernández

Rubalcaba, durant la seva intervenció

El primer secretari del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat durant la seva intervenció a la reunió del Comitè Federal del PSOE que potser “a Mas i a Rajoy els interessa una guerra a cop de bandera, però a Catalunya i Espanya no”.

Rubalcaba ha dit que “hi ha una majoria de ciutadans a Catalunya que volen dialogar per seguir visquent junts”. És per això que ha comentat que “demanarem que es discuteixi al Congrés dels Diputats”.

“El tema territorial està fracturant la societat catalana, ho hem de parlar al Congrés”, ha insistit abans de preguntar-se “que més cal perquè es discuteixi el que està passant a Catalunya?”.

“Ignorar la necessitat de canvis no és defensar la Constitució, sinó facilitat la seva obsolescència”, ha comentat Rubalcaba, el qual ha justificat que “per això el PSOE proposa una reforma constitucional”.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#25 Moles, Les Ardennes, 19/01/2014 - 20:41

Normal, tots dos son fills de militars franquistes, i el del sociata invicto vencedor desfilando por la Diagonal. L'altre va fer tasques després de la guerra a Catalunya.

#24 Korrupotkin, Vic, 19/01/2014 - 14:32

¿Dónde venden esteladas? Es que querríamos salir con ellas a romper farolas y quemar contenedores, para así demostrar la fractura social...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía, progresismo del fino...jua, jua...mejor hundidos

#23 Pepe, BCN, 19/01/2014 - 12:31

La estrategia básica del PP y del PSOE, del Gobierno del estado español, FAES, CNI, ectra, ectra es vender la idea de la fractura en la sociedad catalana. Se equivocan si pretenden manipular a la mayoría de los catalanes. En España quizás si pero en Catalunya, no.

#22 Pep de la Bastida, Masquefa, 19/01/2014 - 12:04

La ruptura de momento se ha producido en su partido en Catalunya, los catalanes sabremos aguantar bien toda la presión, sufriremos, nos aglutinaremos y venceremos. Después ustedes ya no podrán presentarse ante nadie, habrán fracasado PP y PSOE.

#21 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 18/01/2014 - 22:05

Qui s'està fracturant és el PSC, no la societat catalana. Vol la independència des del nacionalista radical fins l'inmigrant arribat en darrera fornada, passant pel català nascut a Extremadura i el qui no han parlat mai català. Sols queda fora el lerrouxista i freak a sou del centralisme.