"Em van escollir per recuperar la confiança i compliré la tasca fins al final"

Rubalcaba s'enroca

Rubalcaba, durant la roda de premsa

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha afirmat que no pensa dimitir i que està determinat a continuar treballant i complir la seva tasca. "Em van escollir per recuperar la confiança i compliré la tasca fins al final", ha manifestat des del Congrés després de la derrota electoral socialista en les eleccions a Euskadi i Galícia.

Preguntat sobre si s'ha plantejat la dimissió després del fracàs electoral, Rubalcaba també ha negat que ningú dins del partit li hagi demanat que dimiteixi i deixi el càrrec "ni directament, ni per telèfon ni per Twitter".

El líder del PSOE ha expressat que "una majoria em va escollir i només una majoria em podria convèncer per deixar-ho perquè això és la democràcia" i ha afirmat també que "m'encanta escoltar perquè n'aprenc molt".

Finalment, ha dit que  la seva decisió de seguir com a líder del PSOE "en la salut i la malaltia". També ha afirmat que no ha pensat si serà el candidat el 2015 perquè "seria un irresponsable" si no estigués centrat a buscar una alternativa a les polítiques que està fent el govern de Mariano Rajoy.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat