Publicitat
Política · 2 de Juny de 2010. 11:37h.

Rubén Novoa plega de CDC per Israel

L'exmilitant ha manifestat que "Convergència és un partit de covards"

Rubén Novoa plega de CDC per Israel

Rubén Novoa con una bandera independentista catalana en la manifestación celebrada en Barcelona en 2008 para conmemorar el 60 aniversario de la creación del Estado de Israel

En una carta adreçada al secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, l'exmembre de la Sectorial de Noves Tecnologies i Societat de la Informació de CDC, Rubén Novoa, ha comunicat la baixa definitiva com a militant després del suport que el grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya va donar a la resolució que condemna l'Estat d'Israel. Segons Novoa, aquesta condemna que fa CDC d'Israel "marca un abans i un després en la tradició històrica d'aquest partit que no vol ni pot assumir".

Novoa acusa Felip Puig d'amparar institucionalment una flotilla pagada amb fons del terrorisme islàmic i justifica la seva decisió d'abandonar Convergència dient que "no pot pertànyer a una organització política que dona cobertura ideològica a la Internacional antisemita". Novoa també recorda a Puig que vistos els desencontres i l'ús polític que va fer de les seves declaracions contra la directora d'informatius de TV3, entén que la seva renúncia no hauria de suposar cap problema a CDC.

En declaracions posteriors, Novoa ha acusat CDC de ser un "partit de covards" i recorda que "molts dirigents del partit es fan passar per amics d'Israel en declaracions públiques o sopars però que a l'hora d'exercir aquesta defensa a les institucions es rendeixen als dictats del políticament correcte o senzillament del que digui Iniciativa per Catalunya". Aquesta actitud intel·lectualment deshonesta i políticament miserable està dirigida per Àngel Colom, secretari d'Immigració de CDC, qui ha segrestat ideològicament el partit i els seus recursos econòmics segons el propi Novoa, qui ja va anunciar fa un mes al seu bloc que no votaria CDC a les properes eleccions autonòmiques.

Novoa també ha qualificat de "canallada històrica al sionisme" i "gir de 180º de CDC en relació al conflicte àrabo-israelià" l'actitud duta a terme per Oriol Pujol Ferrusola al Parlament de Catalunya donant suport a la condemna unànime a l'Estat d'Israel. Segons Novoa, que ha treballat a la precampanya electoral d'Artur Mas, "Convergència va a la desesperada per recollir tots els vots possibles en una estratègia catch-all i per això si cal adoptar posicionaments intel·lectualment deshonestos i miserables. "És barra lliure", afirma, "com molt bé ha il·lustrat el Polònia amb Mas jugant a la puta i la Ramoneta", clou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Sauna Bruc, Barcelona, 04/06/2010 - 22:32

A l'Èric també li agrada que el violenti l'ancià atrotinat Colom que kuak kuak kuak, la 5a planta de Còrsega és pitjor que la costa de Louisiana

#18 ramon, barcelona-c, 04/06/2010 - 01:04

Si tingués d'escollir entre Israel o CDC ho tinc clar escolliria Israel . I pensar que potser votaré CDC per tal de que els comunistes hagin d'emigrar a Cuba o Korea del Nord . Dels dirigents actuals de CDC preferixo no dir res .

#17 Àngel, Barcelona, 03/06/2010 - 21:46

Allà on va Rubèn Novoa, porta problemes.

#16 Èric, Bcn, 03/06/2010 - 12:58

CDC ha fet bé d'expulsar al Rubén Novoa. Violents fora!

#15 SUPLIDOS, barcelona, 02/06/2010 - 19:42

vazquez xiquet responte tu mateix la resposta es obvia .