Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2010. 09:10h.

Rubèn Novoa tracta Ariadna Jové de "terrorista"

El membre de CDC afirma que "dir el contrari és miserable i repugnant"

Rubèn Novoa tracta Ariadna Jové de "terrorista"

Novoa, contra Jové

El membre del secretariat nacional de la Sectorial de Noves Tecnologies i Societat de CDC, Rubèn Novoa, en un article a El Matí, considera que el director de l'ACN, Saül Gordillo, i el director del Directe, Joan Puig, formen part de "l'esquerra més reaccionària de tota Europa" i acusa Ariadana Jové de "col·laboració amb actes terroristes", a més de recomanar-li que vagi a viure a Cunit on es sentirà "còmode".

Novoa considera que "cal denunciar aquest pijoprogressisme que impera a casa nostra" i afirma que "no es pot acceptar que la senyoreta Ariadna Jové, provinent d'una família molt benestant tarragonina vagi a delinquir impunement a un altre país i a sobre l'haguem d'ovacionar com si fos la salvadora del món. No senyor".

"Ariadna Jové, és col·laboradora de Rebelion.org un melting pot del bo i millor de cada casa: comunistes, neonazis, judeòfobs, negacionistes de l'Holocaust, islamistes…", assegura. En aquest sentit lamenta que "aquí se'ns demana solidaritat amb aquesta patrocinadora d'activitats terroristes i que posa en perill el procés de pau que en els propers mesos s'iniciarà. No m'hi trobaran pas".

El membre de CDC explica que International Solidarity Movement (ISM), organizació a la qual pertany Ariadna Jové, "ha col·laborat en l'execució d'atemptats suïcides a Israel com el de 'Mike's Place'. En aquest cas eren dos 'pacifistes' britànics qui van donar cobertura als suïcides. D'això se'n diu col·laboració amb actes terroristes a tot Occident pesi a qui pesi. Dir el contrari és miserable i repugnant".

"Potser sí que fora bo que ens la tornin a l'Ariadna enlloc d'enviar-la al Golan com vaig dir. No voldria per a ella un trist final a un centre comercial israelià cinturó d'explosius en mà. Poder li trobem un llogarret a Catalunya on s'hi pugui sentir còmode. Per exemple Cunit", conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Angels r.r., MANRESA, 02/06/2010 - 21:46

Israel tiene toda la razón.

#19 Xavier, Cunit, 14/02/2010 - 17:39

Si us plau. A Cunit no envieu a ningú que prous problemes tenim. La merda de cadascún, que se la quedi al seu poble. Aqui ja no en cap mes. Per cert cap alguna maltractadora de genere a on sigui?

#18 Alan, Barcelona, 10/02/2010 - 21:05

A estas dos progre-pijas lesdaría la Maxima pena!! Un baño con cepillo y jabon!! ja ja no se por que pero siempre está asociado la mugre y la ideologia progre-pija...

#17 J.Moles, Bcn, 10/02/2010 - 19:38

Jordi de Manresa: tambien es lo que pienso. Esta tia, sea pijoprogre o lo que sea, tendriamos que defenderla todos a muerte. Mientras esto no pase no nos merecemos ser mas que una puta provincia subordinada a otra nacion.

#16 albert, barcelona, 10/02/2010 - 15:35

Ruben, es una especia de versión de fascismo a la catalana, donde la mentira, el odio, y la estupidez congenita, son un coctel explosivo. Ariadna un fuerte abrazo solidario. Gente como Ruben, pone de manifiesto, que el cretinismo no tiene fronteras.