Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2017. 09:55h.

Rufián afirma que anar a votar "et fa antifeixista"

"Catalunya vol recuperar el país que li van robar fa 80 anys"

Rufián afirma que anar a votar "et fa antifeixista"

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, durant la sessió de control al Congrés, ha interpel·lat al ministre de Justícia per a demanar-li "dues coses: la primera, a veure si li sobra algun ferri i algun 'a por ellos' per anar a buscar a la bona gent que s'està ofegant a la Mediterrània. La segona, a veure si deixa de detenir gent enfront dels seus fills simplement per les seves idees".

"Em dirigeixo als demòcrates que ens puguin estar veient: Catalunya vol recuperar el país que li van robar fa 80 anys. També ho fem per Espanya, també ho fem per la resta de nacions sense Estat. Nosaltres diem 'Viva Castella Lliure', 'Visca Andalusia lliure', 'Gora Euskal Herria Askatuta', 'Visca els Països Catalans'", ha afegit.

Rufià ha sentenciat que "el referèndum d'autodeterminació de diumenge que no demana independentistes aneu a votar. Aquest dia no et fa independentista, et fa demòcrata, et fa valent i et fa antifeixista. I als fets em remeto"

Publicitat
Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#63 patumeiro, Sant Patumet, 27/09/2017 - 23:00

" también lo hacemos por el resto de naciones sin Estado.... "como cuando te manifestaste en Lleida contra la sentencia judicial que exigia la devolucion de los bienes del Monasterio de Sigena en Aragon, no Rufi?

#61 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 27/09/2017 - 22:08

"Hi havia una figura en el codi penal que castigava la convocatòria d'un referèndum, però es va derogar"

Martín Pallín, exfiscal i magistrat del Tribunal Suprem (espanyol)

#60 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , PER MOTIUS PERSONALS FERE PUJAR LA ABSTENCIÓ NO VOTARE NI JO NI LA MEVA FAMILIA CADA UN FAIXI , 27/09/2017 - 21:13

33 ) JO TAMPOC VOTARE , y esto sabes que nos hace SER DEMOCRATICOS Ja que en Democracia Tota persona TE DRET ANAR A VOTAR Con te el mateix DRET NO NO ANAR A VOTAR .. Votar no es cap Obligació EN UNA DEMOCRÀCIA Que tan defensen els del Referèndum en especial OMNIUM CULTURAL Votar NO es una tonteria millor es NO VOTAR

#59 XMB, Barcelona, 27/09/2017 - 18:12

Hola Rufi, qué parte de cataluña de hace 80 años hay que recuperar? La checas donde se toeturaba y asesinaba a inocentes? Los campos de concentración de la Generalitat? Los asesinatos en la Arrabasada? La persecución de la Iglesia, y asesinato de monjas, curas y fieles? El robo de las cajas de seguridad en bancos? El miedo? La delación?

#58 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 27/09/2017 - 16:24

El diputat del parlament finlandès Mikko Kärnä (Partit del Centre), va mostrat dimarts la preocupació per les tensions que el referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya estan causant a Espanya i demana que la Unió Europea "digui a Espanya que això no val".

#58.1 Quin mico?, Helsinky del Llobregat, 27/09/2017 - 20:09

Mikko Kärnä, molt conegut a casa seva a l'hora de dinar.