Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2017. 21:23h.

Rufián: “Catalunya serà un país de tots o no serà”

El diputat d’ERC reivindica que “som un poble de pobles”

Rufián: “Catalunya serà un país de tots o no serà”

Rufián

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha reivindicat en la marxa 'Volem acollir' que “estem aquí fent el que sempre hem fet, pel poble de Catalunya no és un dia extraordinari, sinó que és un dia més, en el sentit que portem pràcticament tota la nostra història fent això, que és acollir a qui vol ser acollit. Som un poble de pobles”.

Rufián ha assegurat que “la futura República catalana serà un país de tots i per a tots”. En aquest sentit, el republicà ha explicat que “les 4.500 places, els 1.200 voluntaris i els 45 municipis que estan a disposició de tota aquella gent que vol arribar a Catalunya i que vol ser un ciutadà català més, així ho reflecteixen”. “Catalunya serà un país de tots o no serà”, ha dit.

Esquerra Republicana ha participat en la manifestació amb una àmplia delegació encapçalada pel portaveu al Congrés Gabriel Rufián acompanyat dels diputats Ana Surra i Joan Tardà; del grup del Senat amb Bernat Picornell, Mirella Cortés i Quim Ayats al capdavant; l'eurodiputat Jordi Solé.

També una nodrida representació del grup parlamentari amb Sergi Sabrià, Adriana Delgado i Chakir El Homrani, entre d'altres; i els regidors de l'Ajuntament de Barcelona amb Jordi Coronas i Montserrat Benedí al capdavant. Representant l'àmbit municipal, han participat l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el primer tinent d?alcalde de Badalona, Oriol Lladó.

Al capdavant dels membres de l'executiva d'Esquerra Republicana, hi havia el vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, i el president de la Federació de Barcelona, Robert Fabregat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#18 A, Bcn, 20/02/2017 - 14:18

Pais de las maravillas

#17 Mohame poc, Vic , 20/02/2017 - 11:37

Catadisney sera .....el pais de los moros. Los separatistas a sueldo de los jeques como Xavi Hdez. Angel Colom Amoros Laporta. etc y aqui acogida a saco. Cada separatista....un moro. Mas el casi millon que ya hay ....ya salen las cuentas Pujol/Mas.

#15 La Biblia segons Rufi, Cafarnaum del Llobregat, 19/02/2017 - 21:04

En el nom del gran profeta Tardim el Bigotàs, us dic: Catalunya serà de tots o no serà, paraula de Rufian el poderós, s'ha acabat el bròquil, el Pantomaquec i la botifarra, donem pas al cus-cus, la Sharía, el Kebab i la Brurka"porque lo digo yo"

#14 Capit@n España, Cóctel del dia, 19/02/2017 - 17:37

Combinado ERC: Agarresé a un indio de la India, a una tupamara del Uruguay a un quillaco de Santa Coloma y caliéntese al baño maria.Mézclese bien.Déjese enfriar y sírvase con unas hojitas de Joan Tardá.....

#14.1 !!3%!!, Vic , 20/02/2017 - 11:40

Espolvoreado con un 3% de mordida local.

#13 Pau B, Barcelona, 19/02/2017 - 15:26

Un altre imbècil bonista (que mai ha viscut a cap païs àrab) dient xorrades.