Publicitat
Política · 10 de Juny de 2022. 10:25h.

Rufián col·lecciona insults

"Bocamoll", "pinxo" i "s'assembla prou a un tarat"

Rufián col·lecciona insults

El portaveu d'Esquerra, Gabriel Rufián, està col·leccionant semàfors vermells i insults des de la premsa que va tractar l'expresident Carles Puigdemont de "tarat" per declarar la independència. "Bocamoll", "pinxo" o "s'hi assembla bastant al que és un tarat".

El periodista Xavier Bosch dedica a Rufián una part de la contra del diari Ara, que ahir li va dedicar un semàfor vermell, i manifesta que "és el que té ser un bocamoll de barbeta alta, un pinxo de retòrica deixatada que, de tantes coses que vol dir, enverina les paraules i, tot sol, s'embolica per Twitter, mar i aire".

Bosch manifesta que "la indecència de qualificar de 'tarats' els qui van proclamar la independència és motiu suficient per deixar el seu escó d'ERC al Congrés". "La insolència de Rufián no és només una ofensa per als polítics que van fer possible l'1 d'octubre i que ho han pagat molt car, també és altament injust per a milions de ciutadans que van fer alguna cosa", afegeix.

El director d'El Punt-Avui, Joan Vall Clara, també li va dedicar la contra de l'edició de dijous i el va qualificar de "producte del màrqueting polític" perquè, segons ell, "farà el seu curs erràtic (descontrolat o dirigit) i generarà a l'unionisme i als monàrquics dies de glòria en xarxes i mitjans". "No sé si la paraula és "tarat", però Rufián està alguna cosa que s'hi assembla prou", sentenciava.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 joaquim moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 11/06/2022 - 17:56

La crítica d'aquests dos periodistes a Gabriel Rufián per dir de Puigdemont el que la majoria gent veu, que es un "tarat" per tot el que va fer com a president de la Generalitat i està fent ara, demostra la irracionalitat que hi ha instalada en la política i societat catalana.

#12 Arnat, Barcelona, 11/06/2022 - 10:52

A la repercusió que han generat les encertades declaracions del Rufi son les adients per aplicar alló de "ladran, luego cabalgamos". Només cal veure com han sortit tots els palmeros i la claca del Vivales tarat, a expressar la mes brillant colecció d'insults i frases plenes de resentemient i rabia perque no son capaços de negar l'evidencia

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/06/2022 - 21:10

¿Ya ha dejado de ser gracioso el dieciochomesino en Separatia? ¿Por qué será?

#10 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 10/06/2022 - 13:16

Rufián no es un charnego que pide permiso a los amos. Su identidad es la falta de folklore y jueguecitos identitarios, usa a los nacionalistas de Sarriá para sus fines. Recordemos aquel tuit de las 155 monedas de plata, aquello lo cambió todo y llevó a Convergencia -su enemigo- al caos y la marginalidad. Y a mocho a Bélgica. Como picó el guapo.

#9 David, Mataro, 10/06/2022 - 12:21

Pues que quieren que les diga, yo ahora hasta le votaria para presidente de la generalitat...

#9.1 Tonet de Cafarnaüm, CarreraDeSantJeroni, 10/06/2022 - 13:29

Més enllà de les formes tosques de Rufián, a cop de declaració i tuit, de mal educat i macarra, pel que fa al nivell intel.lectual i cultural no es notaria gaire diferència entre Rufián i el que hi ha ara, és a dir, nul.litats governant.

#9.2 Miquel, Cubelles, 10/06/2022 - 13:43

Rufi es la voz de su amo sino no diría lo de TARATS . Es como aquel niño que quiere imitar a su padre en lo que piensa.