Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2018. 14:24h.

Rufián compara Agustí Colomines amb Jiménez Losantos

El dirigent de la Crida qüestiona que el diputat d'ERC entengui el català

El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha qualificat "d'absoluta barbaritat" les declaracions del dirigent de la Crida Nacional per la República, Agustí Colomines, i en una intervenció al programa Al Rojo Vivo de La Sexta ha afirmat que "em sento tan proper a aquestes declaracions com em puc sentir a unes declaracions de Jiménez Losantos".

Colomines ha compartit les declaracions del dirigent republicà a Twitter i ha exposat que "es veu que Gabriel Rufián no deu entendre el català". "Tradueixo i simplifico: 'el procés català no desitja morts i per això portarà més temps aconseguir l'objectiu'", ha escrit en castellà.

colo.jpg

Colomines ha defensat a la Xarxa que "de moment, a totes les independències del món hi han hagut morts. La nostra, hem decidit que no en volem. Si decideixes que no en vols, doncs trigues més, el procés és molt més llarg".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Santi F., BCN, 18/10/2018 - 10:57

Tadruzco y simplifico?

#25 balboa , kripton, 17/10/2018 - 20:34

Lo mejor de todo es que el rufian en vez de defenderse de los ataques de ese individuo siempre encuentra a algún español en que quejarse .
Rastrero hasta para eso .

#24 Lo Capita Collins, Teia, 17/10/2018 - 20:12

Rufian y sus rufianadas .... el Corominas lo trata como a un charnego desestructurado, lo desprecia abiertamente.
Jimenez L S que pinta en esta rufianada?

#23 Fierecita, Montgat, 17/10/2018 - 20:07

Este minundi cuyo cuerpo se pesa en kilos de hipocresía es un asesino en potencia.
Vamos que "ellos deciden si hay muerto o no" supongo que parte de la cuenta que los muertos no serán ellos sino los acólitos aborregados, por ejemplo algún que otro CDRron.
...y con qué tranquilidad que lo dice.

#21 ivan, el vallès, 17/10/2018 - 18:13

Bienvenido al club Rufian, ya ves, si no tragas con la primera chorrada que suelte un indocumentado del procès es que no eres catalán.