Independentistes li diuen "Judes", "imbècil", "fill de puta", "sac de merda", "subnormal", "puto garrulo", "mort de gana" o "rata espanyola"

Rufián, culpable

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, ha reaccionat a la sentència del judici del procés amb un tweet que no ha caigut bé a part de l'independentisme, que ha reaccionat amb ira contra ell. "L'Estat ha dictat avui sentència. El 10/11 Catalunya dictarà la seva", ha escrit el diputat.

Aquestes paraules han estat retretes per molts, en entendre que el dirigent d'ERC fa electoralisme en un moment sensible. Entre aquestes persones està Pilar Rahola: "perdona @gabrielrufian però quina vergonya de tuit és aquest!!!", ha escrit. Entre molts insults, però, Rufián ha rebut el suport del periodista Toni Soler.

"És el desig d'una victòria àmplia de tot l'independentisme el 10N. Jo (confesso) també he pensat que és una resposta necessària. I les enquestes la reafirmen: Victòria àmplia i plural", ha escrit Soler. Rufià ha afegit que "si aquesta sentència és la seva venjança, la nostra ha de ser a una urna. De TOTS. De TOT l'independentisme i republicanisme català. Entendre una altra cosa és no voler entendre".

Tot i això, al diputat d'ERC li han plogut els insults: "ruc", "Judes", "botifler", "imbècil", "rata de claveguera", "fill de puta", "miserable", "sac de merda" , "subnormal", "malalt", "puto garrulo", "gilipolles", "mort de gana", "rata espanyola", "borratxo", "desgraciat", "gos", "majordom" o "capullo".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Pepe el charnego, BCN, 15/10/2019 - 11:46

"Grabié" hay que ver que mal os tratan a los charnegos estos separatistas d la raza superior catalana

Te vas a tener que replantear tu separatismo

Y si inventas una izquierda españolista que defienda la igualdad y la solidaridad en toda España? Más q nada por probar algo nuevo

#17 Xexo, Premia, 15/10/2019 - 01:03

Está es la verdadera represión rufián la que padecemos todos los que no estamos con los independencieros

#16 Truquo, Gotham, 14/10/2019 - 22:44

Señor, guárdame de los amigos, que de los enemigos ya me cuido yo.

#15 verguenza ajena, Barcelona, 14/10/2019 - 18:12

Rufián mírate casas en Galapagar. Los sediciosos ya no te quieren. ja,ja,ja,ja,ja,ja...

#14 Repertori d'insults, Barcelona, 14/10/2019 - 15:42

Els mateixos insults despectius de fa uns quants anys pels emigrants espanyols a Catalunya. En el fons, no ha canviat res en la forma de pensar de molts catalans. Rufián, no és sant de la meva devoció, però aquests insults son per vomitar. Una societat molt democràtica.