Publicitat
Política · 31 de Gener de 2020. 13:37h.

Rufián disculpa Pedro Sánchez

Afirma que el president espanyol creia “que s’havia dissolt el Govern”

Rufián disculpa Pedro Sánchez

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, en una entrevista a l’Aquí Cuní de Ser Catalunya ha manifestat que el PSOE no va actuar amb mala fe quan va ajornar, inicialment, la mesa de diàleg per més tard rectificar.

"L'únic que vam fer va ser parlar amb el govern espanyol, en aquest cap amb el PSOE, i intentar reconduir una situació que no crec que neixi de la mala fe, sinó probablement de la falta d'informació. És una bona notícia que parlem”, ha indicat. "Es va fer una interpretació incorrecta. Que s'havia dissolt el Govern i no hi havia interlocutors", ha argumentat.

"Compartim la indignació dels nostres socis de govern davant la repressió a la qual s'ha apuntat moltes vegades el PSOE. Volem fer política i serà molt difícil. Quan acabi de fer política, l'únic que vull és tornar a casa i que la gent pensi: va ser útil”, ha afegit. D’altra banda, ha reconegut que un tripartit amb el PSC “és impossible, és molt complicat, han de canviar moltíssimes coses”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , NO VA TENIR MALA FE EL P.S.O.E. LA MONCLOA CUAN VA APLICAR EL 155 A CATALUNYA ? O RETALLAR EL , 01/02/2020 - 23:42

Amb lo que diu i fa Gabriel Rufián i E.R.C. Lo que fan es Regalar VOTS A JXCAT Ja que molts Independentistes Catalans CADA Dia desconfian mes de Gabriel Rufián i de E.R.C. Costa molt tenir CONFIANÇA amb qui a fet PACTES AMB ELS DEL 155 =P.S.O.E. i han fet President a Pedro Sanches .LA Moncloa va ficar a la Preso els Politics Catalans .

#3 Bla bla bla, Figueres, 31/01/2020 - 16:48

Mireu l'Avalos, quantes versions porta? queda algú que no hagi perdut el compte? Això són ara PSC i PSOE, el que calgui per arrapar-se a la cadira

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/01/2020 - 16:12

Mita´l tu

Del pa congelat i colar.se al metro a los zapatos de gamuza azul marino i gin tonics al Jose Luis.

Aquesta vicetiple de la camada de l´odi ja no la descabalga del dolar ni els GEO

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/01/2020 - 14:51

Aquest Ilustre Diputado s´ha convertit en el nou idol del meu porquet vietnamita Gervasi, abans Gervasi, un mitoman com una casa de pages. Diu d´ell que esta fet tot un estadista.

L´estiu pasat vam estar de vacances a Grecia i la pobre bestia va agafar una insolacio de dromedari i em fa l´efecte que el va deixar una mica pallá

Ell sabra