Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2016. 20:32h.

Rufián: “Em sento orgullós de cabrejar determinades persones”

Toni Comín diu que “l'Espanya fatxa esta a punt de suïcidar-se” per culpa del polític republicà

Rufián: “Em sento orgullós de cabrejar determinades persones”

Maiol Roger, Toni Comín i Gabriel Rufiián a la presentació del llibre

El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián diu que se sent “orgullós de cabrejar determinades persones”. “Rebo amb honor determinats comentaris, son la derrota dels que els fan”, ha afirmat durant la presentació del llibre 'Gabriel Rufián, el polític imprevist' escrit pel periodista Maiol Roger. A la presentació ha acudit el conseller de Salut, Toní Comín, qui ha assegurat que “l'Espanya fatxa està a punt de suïcidar-se” per culpa del polític republicà.

Comín ha definit Rufián com “una barreja entre cantant i torero”. “En Gabriel s'ha plantat davant d'un toro que és l'Espanya fatxa. Està indignada i nosaltres entusiasmats.” El conseller ha explicat que el va conèixer durant una trobada de Socialisme i Llibertat. Posteriorment, Comín va parlar amb Junqueras i li va dir que “el necessitava”. “El junquerisme necessita veus com les de Rufián”, ha afegit.

“En Gabriel li explica a l'Espanya fatxa què és independentista perquè únicament és d'esquerres”, ha afirmat el conseller. I ha afegit que “ell no vol cabrejar a Espanya, sinó a la dreta”. Toni Comín ha explicat que Rufián no va pactar la seva intervenció pública en la manifestació sobiranista del 2015 i ha afirmat que el polític“està demostrant un alt sentit de la temeritat”.

Rufián ha parlat de Podemos i ha definit el partit de Pablo Iglesias com “el principal adversari del procés”. El republicà ha recordat que En Comú Podem “va prometre un referèndum que saben que és impossible”. “Hem de dir als republicans espanyols que no és pot”, ha reblat.

L'autor de l'obra, Maiol Roger, ha afirmat que a Gabriel Rufián “hi ha molta gent que l'odia”. L'ha definit “com una persona molt normal”. 'Gabriel Rufián, el polític imprevist', és un llibre que conté una entrevista al diputat d'ERC. El periodista i el polític es van conèixer durant la passada campanya electoral.

Maiol Roger i Gabriel Rufián a la presentació del llibre

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#71 Ricardo, Barcelona, 06/04/2016 - 14:47

ERC de Carod-Rovira hace años vestía con camisas pardas, ahora todos estos con camisas falangistas... Freud lo tendría clarísimo: blanco y en botella (primer envío: Stop censura).

#70 Ricardo, Barcelona, 06/04/2016 - 14:30

Dos falangistas (2.0) y Lerroux (2.0) versión catalana... cuando el nacionalismo catalán sea capaz de crear algo nuevo que avise, que va camino de aburrir a las vacas (con perdón de las vacas).
(tercer envío: Stop a la censura)

#69 Ricardo, Barcelona, 06/04/2016 - 14:09

Lo único que se va a suicidar aquí son las vacas, de aburrimiento.

#69.1 Ricardo, Barcelona, 06/04/2016 - 14:29

Dos falangistas (2.0) y Lerroux (2.0) versión catalana... cuando el nacionalismo catalán sea capaz de crear algo nuevo que avise, que va camino de aburrir a las vacas (con perdón de las vacas).
(segundo envío: Stop a la censura)

#67 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, EL VALLES ORIENTAL. UN DE SOL NO PAS DOS, 06/04/2016 - 09:57

SER CATALÀ ES PARLAR EN CATALÀ No pas en Castellà Con deia la Propaganda del Dictador Franco SI ERES ESPAÑOL HABLA CASTELLANO . Si no voleu SER ESPANYOLS NO PARLEU EN CASTELLÀes aixis de facil Defensen la nostra Identitat Catalana amb ORGULL I VALENTIA Fora Espanyols i charnegos de Catalunya

#66 La hora de los egoistas, bcn, 05/04/2016 - 18:57

¿Y ese estilo "farruquito" del Sr. Rufián es lo que se llevará en la República of Catalonia?, ¿y estos quieren la "desconexión" de España? ! Si parece un "quillo"! !Seguro que en el coche lleva una cinta de los Chichos! ¿A quien dices que molestas?