Publicitat

El líder d'ERC a Madrid l·lega que ell no negocia des de la "suite del Palace"

El portaveu d'ERC a Madrid, Gabriel Rufián, ha defensat que el partit "ha posat la seva força política i negociadora al servei del país" i ha dit que l'acord pels Pressupostos -preveu que Catalunya rebi més de 2.300 milions per part de l'Estat- demostra "un canvi de tendència dels últims quaranta anys".

Rufián ha destacat que "hem vist com en els últims quaranta anys l'Estat podia sustentar la seva governabilitat amb el nacionalisme de dretes català o/i basc". "Ara l'Estat es veu obligat a parlar, negociar, pactar amb l'independentisme i republicanisme basc i català", ha afegit.

Preguntat per e-notícies per si aplica la política de peix al cove com feia Josep Antoni Duran i Lleida, el líder d'Esquerra a Madrid ha dit que "a mi no em consta que Duran i Lleida fos republicà, nosaltres sí; a mi no em consta que fos independentista, nosaltres sí; a mi no em consta que fos d'esquerres, nosaltres sí".

"I, principalment, nosaltres no hem negociat això en una suite del Palace, ni al Majestic i no hem investit a l'Aznar", ha reblat. Finalment, ha afegit que "pensar que Duran i Lleida negociaria que Catalunya gestionés l'ingrés mínim vital és desconèixer la política de Catalunya en els últims quaranta anys".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 No ho entenc, Madrit, 27/11/2020 - 10:21

Aqui hi ha quelcom que no cassa, el Rufian va dir que als 18 mesos fotaría el camp de "las Cortes", aleshores no treu cap que encara estigui al parlament de l'enemic. O potser és que fa de Sonderkommando infiltrat en terreny d'els malvats espanyols?

#16 Contribuent esquilmat, Barcelona, 26/11/2020 - 13:01

Desgraciats, si a Catalunya paguem més impostos és perquè la Generalitat és com un forat negre que ho xucla tot.

#15 Benet S., Barcelona, 26/11/2020 - 09:51

Ultimament tenim la desgracia d'assumir diverses malediccions bibliques en forma de plaga talment com la banda dels sediciosos que tenen segrestades les institucions i martiritzen a tothom "que viu i treballa" aqui, i de cara a l'exterior que aquest mercenari vulgar i pocavergonya tingui de representar amb veu a tot un colectiu es dramatic

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/11/2020 - 23:48

Rufián i Lleida. Una descripción precisa del personaje de las 30 monedas y los 18 meses. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, j

#12 Sarola, Castelldefels, 25/11/2020 - 19:52

Quan Josep Borrell va dir-te en la Seu Parlamentaria, que erets meitat fems i meitat serredures va ser extraordinariament benevolent amb tu.