Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2022. 10:27h.

Rufián ja passa de Junts

Diu que es "contraproduent" parlar-ne després d'haver de demanar disculpes en dues ocasions

Rufián ja passa de Junts

El portaveu d'Esquerra a Madrid Gabriel Rufián ja no parla de Junts per Catalunya en les seves aparicions als mitjans de comunicació. "No en parlo perquè es genera un soroll bastant contraproduent", ha dit en declaracions a TV3, on ha remarcat que "Catalunya és molt més que una discussió entre Esquerra i Junts".

Aquesta posició sobre Junts per Catalunya contrasta amb la de fa uns mesos quan es va haver de disculpar en dues ocasions per vincular l'entorn de Carles Puigdemont amb el Kremlin, primer; i després per dir que l'expresident era un "tarat" proclamar la independència.

Rufián, en efecte, va haver de demanar perdó al juny per dir en una entrevista a TV3 que "tarat és qui va proclamar" la independència. Després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el desautoritzés al ple Parlament, Rufián va matisar el seu missatge i es va disculpar per unes declaracions "molt desafortunades".

Anteriorment, al març, va criticar els suposats contactes de l'entorn de Puigdemont amb representants russos i va lamentar que "eren senyorets que es passejaven per Europa reunint-se amb gent equivocada perquè durant una estona es creien James Bond". Posteriorment, només va demanar disculpes "per la contundència" de les seves declaracions.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Indepes, Barcelona, 24/11/2022 - 16:31

Sense agradar-me ni los unos ni los otros, ja no sé si millor Junts abans que ERC, gràcies a les monedes de plata de Rufián, la ploràmiques de la ciutat dels sants, i d'altres ximples per l'estil, de Catalunya es van esfumar set-mil empreses, capital, la Banca, inversions i prestigi

#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 24/11/2022 - 15:57

Pasa de Junts y lo peor, pasa de los colomenses. ¿Pero qué te hemos hecho, cuando te veremos por las calles de Santako? anda macho, vente y tráete la impresora y las 155 monedas de plata, que ya toca tener un alcalde indepe. Famoso y con plata en el bolsillo, nos va a caer maná del cielo.

#2 Pasteles Mildred, Guixà, 24/11/2022 - 12:01

Rufo !!! Yendo para Santaco, que tiran los ninots de la Mafalda al rio y hace falta un superheroe para arreglarlo.

#1 Marc de Vich, Vich, 24/11/2022 - 11:36

El vividor de los acudits y twitter, yo me pregunto si algún de los lazis se pondría en manos de un cirujano, que no lo es y que por no tener no tiene nada de experiencia en nada, ese personaje es eso, un don nadie, un clásico de la picaresca española, que ha encontrado acomodo entre los perdidos en el espacio, que cada día van más perdidos