Publicitat
Política · 15 de Març de 2022. 12:36h.

Rufián qüestiona els contactes de Puigdemont amb espies russos

"Eren senyorets que es creien James Bond"

Rufián qüestiona els contactes de Puigdemont amb espies russos

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha criticat els suposats contactes de l'entorn de Puigdemont amb representants russos i ha lamentat que "eren senyorets que es passejaven per Europa reunint-se amb gent equivocada perquè durant una estona es creien James Bond".

El líder d'ERC a Madrid també ha deixat clar que "no ens representen" i que és d'una "frivolitat terrible" només pel fet de voler "fer-se selfies en segons quins despatxos", en referència a la fotografia amb un retrat de Putin que es va fer el cap de l'oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay.

Finalment, Gabriel Rufián ha deixat clar que s'estava "contenint" amb les seves declaracions i ha defensat que "mai no ha representat la nostra línia de política internacional reunir-se amb sàtrapes". "Romeva ho va poder fer i no ho va fer", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 David, Mataro, 16/03/2022 - 13:34

Ha sido proponerle de alcaldable para sta. Coloma de gramane y al rufian se le ha esfumao la vena indepe...

#24 Ramonet, Tarragona, 16/03/2022 - 09:34

Tot l'espanyolisme ara suca pa amb això dels suposats contactes de l'entorn de Puigdemont amb el Kremlin.
Però com tots sabem l'espanyolisme és molt cínic. No diu res que anteriorment tant l'Emèrit, com Aznar, Zapatero i Rajoy s'han entrevistat amb el sàtrapa Putin, hi ha fotografies que ho demostren.

#24.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 16/03/2022 - 12:00

Le noto mal informado (¡sorpresa!). Jefes de Estado y de Gobierno de todo país, tipo y condición se han hecho fotos con el Sr Putin. Lo que no hizo ninguno de los que Ud. menciona es decirle: "Vlad, nos parece genial que apoyes (incluso militarmente) la secesión de regiones europeas". El entorno de Puchi, tácitamente, sí lo hizo.

#21 LLop Hammer, Barrufianola, 16/03/2022 - 04:57

Bien monito, te has gnado tú galletita.
Rufian, la cuota charnega para arapar incautos

#20 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/03/2022 - 22:15

Santa Coloma de Gramanet, el siguiente Kosovo..jajajajajaja

#19 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 15/03/2022 - 22:00

"Nunca esta en su línea reunirse con sátrapas",dice en nombre del partido que se regodea de hacerse fotos con los ex convictos terroristas,y de traerlos a Cataluña en calidad de amigos.Blanqueando su salto a la política por el simple pretexto de que sus ideologías son demasiado parecidas como para que queden marcados de por vida