Publicitat
Política · 30 de Juny de 2021. 16:17h.

Rufián recorda que Sánchez també estava contra els indults

El diputat d'ERC creu que hi haurà referèndum: "Doni’ns temps"

Rufián recorda que Sánchez també estava contra els indults

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, durant la seva intervenció al Congrés, ha recordat al president espanyol, Pedro Sánchez, que "avui ha dit que no hi haurà referèndum d'autodeterminació. Bé, també va dir que no hi hauria indults. Doni’ns temps".

"Aquest govern ha indultat nou polítics injusta i salvatgement empresonats durant tres anys i aquí no ha passat res, la gent no està cremant res i no hi ha una esquerda al mig de Colón fracturant Espanya", ha ironitzat.

Rufià, d'altra banda, ha afirmat que "vostès, senyories de govern, no seran un govern d'esquerres real mentre hi hagi només una persona en aquest país perseguida, amenaçada, colpejada o empresonada per manifestar-se pacíficament".

El diputat d'ERC s'ha referit a el Tribunal de Comptes i ha dit que "és una institució que no ha posat una sola multa en 40 anys a partits condemnats per finançament il·legal, que va absoldre de pagar absolutament res Ana Botella després de vendre 5.000 pisos de protecció oficial a fons voltor".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 JM, Barcelona, 01/07/2021 - 10:02

Bueeeno Rufián, tú también dijiste que "En 18 meses dejaré mi escaño para regresar a la República Catalana"

Y ahí sigues!!

#15 Mireia, Matadepera, 01/07/2021 - 10:02

Aquest parasit professional ha fet el seu paper de mercenari amb la xuleria propia del seu origen, provinent dels carrers de mala nota. El seva presencia amb indumentaria de macarra eran les apropiades per xulejar-se al Felon amb aquella vulgaritat que el caracteritza. Pero ai del dia que es giri la truita, aquest xuleta s'escaparà corrents...

#14 Antifa, L'h, 30/06/2021 - 21:54

Algun argumento que no sea un simple indulto. Algun comentario sobre la irrefutable realidad del Tribunal de cuentas?

#13 Expert amb cronología, Madrit, 30/06/2021 - 21:18

No hi ha dubte que el figura és un entès en períodes de temps, els 18 mesos famosos han esdevingut molts més, prenent com a base l'anunci de plegar de les Cortes en 18 mesos, cal suposar que el referendúm va per llarg.

#12 Victor, Barna, 30/06/2021 - 21:17

Es tan vergonzoso y humillante porque lamentablemente Rufian TIENE RAZON, sinceramente empiezo a pensar que Pedro Sanchez no está bien, no se puede caer tan bajo, tan poca palabra , a no ser que lo tengan cogido por algún tema....es que no me cuadra ni por 2 años mas, y el PSOE traga con todo, increible¡¡¡¡