Publicitat
Política · 16 de Juny de 2017. 22:19h.

Rufián titlla de “canalles” el Govern espanyol

El dirigent d'ERC afirma que “les seves polítiques neoliberals provoquen exclusió social”

Rufián titlla de “canalles” el Govern espanyol

Gabriel Rufián

El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha assegurat que “guanyar un país davant una urna no és impossible, i molt menys davant uns canalles”, en referència al Govern espanyol. Així ho ha afirmat el dirigent d'ERC en un acte d'Esquerres per la Independència a Santa Coloma de Gramenet, on ha reivindicat que “una urna no trenca res”.

“Qui trenca un país és aquell que amb les seves polítiques neoliberals provoquen exclusió social”, ha reblat Rufián, alhora que ha subratllat que “el que trenca un país és tenir un 32% de pobresa infantil, 750.000 famílies sense ingressos i haver executat uns 500.000 desnonaments en els últims vuit anys”. “Vosaltres no trenqueu res”, ha asseverat.

El diputat d'Esquerra ha afegit que “nosaltres no volem aixecar cap frontera”. “De fet, aquell que ens diu que volem aixecar fronteres, és qui les aixeca a Ceuta i Melilla amb 'concertinas', o aquell que rep la gent amb pilotes de goma a Tarajal”. Rufián ha defensat que “nosaltres entenem que la fraternitat és el que va passar fa dos dies al Congrés i estar a favor de qualsevol formació política que estigui per dignificar la vida de la gent visqui on visqui”.

El portaveu d'ERC al Congrés ha conclòs que “nosaltres som l'única amenaça del règim del 78” i ha afegit que “la pròxima moció de censura victoriosa és la de l'1 d'octubre: es diu referèndum i es fa a Catalunya”.

26 Comentaris

Publicitat
#33 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 20/06/2017 - 03:06

La ignorancia inasumida, la superbia, el narcisisme, la arrogancia i la frustracio condensades en tan sols 180 cm i 90 kg ja tenen cara i nom a Catalunya.

I tot gracies a l´orondo obridor d´ampolles de vi

#32 pepe.----, andorra, 19/06/2017 - 10:00

q osada es la ignorancia.....El problema en España es la hiperregulacion, el capitalismo de amiguetes....El neoliberalismo en España ni esta ni se le espera, ademas de q no creo q vd. tenga la menor idea de lo q es ser liberal de verdad. Si al final lo q quereis los masones es hacer en España lo mismo q habeis hecho en Mexico.

#31 jotaeme, Mataró, 18/06/2017 - 00:14

Ha dicho el niño de Zara

#30 Alejandro, Barcelona, 17/06/2017 - 23:58

Cómo puede llamar canalla a nadie con un apellido como el que él ostenta?

#29 Sinònims, Chez Titole, 17/06/2017 - 19:21

Canallas y rufianes no eren sinònims?- Rufi ho deu saber atès que son termes propis de la llengua castellana.