Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2019. 20:24h.

Rufián torna a lluir la xapa de “llibertat presos polítics”

Després de treure-se-la per negociar la investidura de Pedro Sánchez

Rufián torna a lluir la xapa de “llibertat presos polítics”

A l'esquerra, amb la xapa a favor dels presos durant una entrevista a La Sexta; i a la dreta, sense ella durant la reunió amb el PSOE

El líder d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha tornat a col·locar-se a la solapa de la jaqueta la xapa de “llibertat presos polítics” de color groc, després que aquest dimarts comparegués en roda de premsa al Congrés dels diputats sense cap símbol a favor dels presos.

El portaveu dels republicans ha concedit aquest dimecres entrevistes a diversos mitjans de comunicació i en totes elles portava el distintiu per reclamar l’alliberament dels líders independentistes empresonats, una imatge que contrasta amb la que va mostrar ahir durant la reunió amb la número dos del PSOE, Adriana Lastra, per negociar la investidura de Pedro Sánchez.

Rufián ha insistit en assegurar que els republicans contemplen “totes les opcions que no siguin bloquejar” perquè “aquesta ha de ser la legislatura de la negociació i la solució del conflicte polític”. També ha reclamat “responsabilitat” al PSOE i Podem, perquè “van demanar un vot en massa per intentar aturar el feixisme i ara no han de decebre’ls”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Cris, Barcelona , 18/07/2019 - 16:47

Su chapa al igual que su ideología es de quita y pon.

#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/07/2019 - 12:34

Con la chapa o sin la chapa
Rufián no cambia de capa.
Su odio a España no se tapa.

#8 Figueras, Figueras, 18/07/2019 - 12:09

Este hombre tiene mil principios (todos extremos), los adecua con quien le toca negociar o de donde puede sacar más tajada, o lo que es lo mismo, un vendido, ah, y un bufón.

#7 Jordi BR, L'H, 18/07/2019 - 11:01

PEro qué noticia Dios mío!!! Se cambió la americana y se le olvidó.
Lo importante es lo que dice y opine o bien las insignias que pueda llevar.
Yo no llevo lazo, y es evidente lo que pienso

#7.1 No exactament, Capetown del Llobregat, 18/07/2019 - 11:22

Lo que dice y opina depende del periódico que acaba de leer, cuando toca se pone lazo, o la chapita, cuando el viento sopla de otro lado, se lo quita. La moma debe ser preservada a toda costa. Afirma que se va de las Cortes en 18 meses, luego se queda, o sea, pura comedia.

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/07/2019 - 02:04

Todos somos contingentes, pero tu eres necesario Juanga.