Política · 18 de Desembre de 2015. 10:15h.

Rufián tracta d'"hipòcrites" a PP i PSOE

"Escoltar PP i PSOE parlant de corrupció és com escoltar Jack l'Esbudellador parlar d'anatomia"

El cap de llista d’Esquerra a les eleccions generals, Gabriel Rufián, ha tractat d’”hipòcrites” PP i PSOE quan els candidats han debatut sobre les mesures que proposen per acabar amb la corrupció en el debat de TV3. 

"Escoltar PP i PSOE parlant de corrupció és com escoltar Jack l'Esbudellador parlar d'anatomia”. “Al final, suposo que ho fan perquè són així d’hipòcrites”, ha reblat. "Si us plau, un respecte", li ha demanat Jorge Fernández Díaz.

"La gent no es mereix tenir Bárcenas esquiant -ha dit-, no es mereix tenir a Rato estiuejant en un iot, no es mereix tenir a Fabra comprant loteria i no es mereix tampoc una família que es va pensar que Catalunya era el seu negoci particular”. 

Aquest moment recorda al que es va viure en el cara a cara entre Mariano Rajoy y Pedro Sánchez, quan el líder del PSOE, Pedro Sánchez, va dir a Rajoy que “no és una persona decent” i el líder del PP li va replicar que "roí, mesquí i miserable”.

Gabriel Rufián
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 jan, granollers, 19/12/2015 - 01:33

¿pero este individuo no es de ERC, el partido que se alió con el de las sedes embargadas y qué ahora andan como locos para que el heredero político del corrupto Pujol sea presidente de la Generalitat? ¿la gente se merece que la insulten de esta manera, Rufián?

#10 Carlos Gomez, Bcn, 19/12/2015 - 00:29

Hi ha qui ja l´ha batejat com Gabriel Rahola.
El sentit de l´humor apaivaga la mala llet.

#9 Tirant, bcn, 18/12/2015 - 16:20

Impresiona el nivel intelectual, la cultura enciclopédica y la capacidad dialéctica de Rufián

#8 Vlac, barcelona, 18/12/2015 - 14:08

Rufian es el símbolo del analfabetismo democrático,
El mismo propiciado por Democracia y Llibertat.
¿ A quien quieren engañar ?.....

#7 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 13:46

Es incomprensible com als militants i als mateixos votants d´ERC no els causi rebuitg, repulsio i grima que un personatge com aquest, producte d´un invent dels seus descerebrats spins doctors, sigui presentat per optar a qualsevol carrec public.
El que ells mateixos dieun en privat del personatge es