Política · 7 d'Abril de 2017. 10:55h.

Rufián tracta diputats del PP de "hooligans"

Afirma que “es van posar darrera meu per torns” per insultar-lo i que el van tractar de borratxo

Rufián tracta diputats del PP de "hooligans"

Gabriel Rufián

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, en declaracions a El món a RAC1, ha al·legat que “estic convençut que si nosaltres no haguéssim utilitzat segons quin to, avui no estaríem parlant d'aquesta comissió”. “El meu objectiu era dir-li gàngster a De Alfonso, com també ho era el de moltes persones”, ha dit.

També ha denunciat que ”els altres diputats es van posar darrera meu per torns a fer de hooligans, i no es parlarà d'això. Però hi estem acostumats”. “Gilipolles no va ser l'únic insult que ens van dir. El diputat Martín Toledano també em va dir 'te huele la voz’”, ha assegurat.

D’altra banda, ha explicat que ”els diputats del PSOE encara estan enfadats pel que vaig dir en el discurs d'investidura. Alguns no em saluden”. “El meu objectiu no és ser trending topic sinó dir el que la gent pot dir a casa. Intentar ser dignes de la confiança rebuda”, ha assenyalat.

"Fernández Díaz va acceptar que es van esborrar registres d'entrada a Interior i De Alfonso va admetre que un policia el va fer entrar al Ministeri d'amagat”, ha recordat, a més de lamentar que “aquesta gent fa el que fa perquè així guanya eleccions. La conseqüència: De Alfonso és jutge i Fernandez Díaz presideix una Comissió”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#27 Josep-Maria (2), Barcelona, 08/04/2017 - 10:52

Si l'estat suprimís per força l’auton. cat. i jutgés parlamentaris i congressistes, si calia, el defens. de Rufian podria dir –i per a mi seria versemblant– que totes les interv. de Rufian al “Congreso” van anar encaminades a perjudic., de manera indir., l’indep.

#26 Josep-Maria (1), Barcelona, 08/04/2017 - 10:48

Crec que si una instituc. dedic. a activit. secretes, hagués col·loc. dins ERC algú com Rufian, hauria marcat un gol a l’indep. Aquest algú tant podria ser un col·lab. conscient, com algú que ignorés per què ha arribat on és i qui s’aprofita de les seves qualit.

#24 Escèptic, Bcn, 07/04/2017 - 23:03

Potser tingui raó en el fons, per en quan a les formes s' equivoca i molt. Tot no s' hi val, i a un representant públic com a mínim se li hauria d' exigir educació i d' això aquest paiu no en té ni idea.
Està clar que per ser polític lo important es estar en el lloc adecuat en el precís mom

#23 Pere, Alfafara, 07/04/2017 - 21:40

Crec que la gent d'esquerres som intel·ligents, i els nostres polítics també han de ser-ho, ja que els en perdonem de ben poques. Anem amb compte amb la nova manera de comunicació senyor Rufian...no es igual estar al bar que a una comissió.

#22 Xexo, Premia, 07/04/2017 - 21:11

Que vergüenza de charnego