Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2015. 15:00h.

Rufián va abandonar el debat per necessitats fisiològiques

El candidat d'Esquerra al·lega que "creia que ja estàvem fora"

Rufián va abandonar el debat per necessitats fisiològiques

Rufián, abandonant el plató per darrera de Terribas

El candidat d’Esquerra, Gabriel Rufián, va abandonar el debat de TV3 abans del descans perquè, s'estava "pixant molt”. Així ho va explicar ell mateix un cop acabat el debat en una conversa informal enregistrada per TV3 i que han mostrat al Telenotícies migdia. 

"És que creia que ja estàvem fora, la Mònica estava fent senyals… M’estava pixant molt, ho puc dir tal qual", va manifestar Rufián després del debat dels candidats.

Rufián va abandonar el plató de TV3 abans d'anar a publicitat i va agafar desprevingut a l'equip tècnic, ja que Rufián va aparèixer en el plano que el realitzador estava fent al candidat de En Comú Podem.

L’acció del candidat també va agafar per sorpresa Mónica Terribas, que es va girar per veure on havia anat el candidat d'ERC, que va deixar el faristol buit. Terribas, després de la publicitat, va explicar que Rufián havia marxat perquè “necessitava sortir un moment”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#30 ruidos extraños, Lleida, 19/12/2015 - 17:47

Así fue: "Espanya ens roba" GLOGLOGLOGLOGLOOOO !!!!!! "Tot es culpa d´en Rajoy" PROOOPP !!!!! "si no plou també es culpa del PP" GOOOOPS,GROOOOOPS !!!!!!! PRRRRTTTT !!!!!

#29 ana, Figueres, 19/12/2015 - 17:35

El motivo fue que algun debatiente nombró a la Guardia Cívil, y ahí ya es cuando el Rufían sólo ve el camino al escusado.

#28 Miquel, BCN, 19/12/2015 - 12:12

Amb el nom ja paga: què es pot esperar d'un "rufián"?

#27 Joana, Reus, 19/12/2015 - 12:05

Un altre que no sap català (i diu que és catalanista!) En català no "estem" fora; "SOM" fora. El catanyol ens farà perdre el català. És el que volia en Franco!! Nosaltres vam resistir les envestides franquistes contra la llengua del país, i ara es va malmetent per desídia dels parlants. Que trist!

#26 Prudenci, Sabadell, 19/12/2015 - 10:12

Pitjor impossible. Ja no em sorprén res d'aquest personatge de pelicula de torrente.