Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2012. 14:39h.

Rull al PSC: "o Catalunya o el PSOE"

El dirigent de CDC recorda que cada dia 45 milions d’euros "se’ns van cap a l’Estat i no tornen"

Rull al PSC: "o Catalunya o el PSOE"

Rull, en un acte pel pacte fiscal a Manresa

El secretari d’organització de Convergència, Josep Rull, ha insistit avui en què ara “toca posar tot l’èmfasi a tenir el  Pacte Fiscal” i ha demanat a socialistes i populars que cenyeixin el debat a aquest plantejament “en lloc de posar sobre la taula altres temes que ara no vénen al cas”.

D’aquesta manera Rull rebutjava d’una banda la proposta del socialista Pere Navarro d’instar l’executiu d’Artur Mas que creï per exemple nous impostos i de l’altra la de la popular Alícia Sánchez-Camacho que planteja un quart pla d’ajustaments.

“Ara toca posar en valor la recuperació dels recursos que tenim els catalans, que hi són però que cada dia se’ns van cap a l’Estat i no tornen, 45 milions d’euros diaris” ha explicat el secretari d’organització de CDC, des de Manresa on participava en una nova jornada de formació del partit sobre el Pacte Fiscal dirigida a la militància.

Josep Rull ha puntualitzat que ara no es tracta “d’obrir noves vies” quan la del Pacte Fiscal és la que toca: es tracta “d’estar a favor d’un sistema just que ens permeti recuperar els diners que generem a Catalunya”. Per això ha instat el PSC a què “solucioni el seu dilema: si vol estar a costat de Catalunya i d’un sistema just de finançament o, a costat el PSOE”.

“Ara no toca posar sobre la taula altres debats i altres condicions per donar suport al pacte fiscal” per això ha demanat als socialistes catalans “que siguin honestos i se cenyeixin al debat” i ha insistit que “nosaltres hem demostrat per activa i per passiva la voluntat d’incorporar el segon partit de Catalunya al pacte per al Pacte Fiscal”.

D’altra banda, Rull, en referència a la proposta de la dirigent dels populars catalans, també ha rebutjat “aquells que obren una nova via diferent a la del pacte fiscal i proposen un quart pla d’ajustaments”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#12 jajajjaaaaaaa, Barcelona, 10/07/2012 - 17:13

Este chico apoyaba a los okupas hasta que un dia entraron en una casa propiedad de su abuela en Terrassa entonces ya no le parecio tan bie,,,,,él ha colocado a su mujer en la Gene, y lo demas es para ir matando el tiempo

#11 angel, cardedeu is not ecspain, 08/07/2012 - 18:53

Sr. Rull, tú o jo?

#10 Josep Portero, Terrassa, 08/07/2012 - 00:04

Sr. Rull o catalunya o el PP

#9 Josep, Barcelona, 07/07/2012 - 21:26

Catalunya o Abetis ? . No cal que responguís ja ho fet el Felip Puig amb una carta pagada per tots, no per CDC, TRanquil que ho recordaré quan toqui votar, jo no votaré per la Caixa, perdò per CiU

#8 angelito, barcelona, 07/07/2012 - 19:40

Este va de farol. En realidad, con haber colocado a su mujer en la Generalitat se conforma. El pacto fiscal, la independencia y todo lo demás va de relleno, para despistar. Es todo lo que dan de sí, no tienen remedio.