Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2014. 14:05h.

Rull diu que la Generalitat "continua liderant i liderarà" el procés

El coordinador generla de CDC assegura que "els polítics assumirem l’última responsabilitat”

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha llançat un missatge de serenitat i confiança de cara al 9-N tot assegurant que “el que fem està perfectament dins de la legalitat i hi ha algú que assumeix l’última responsabilitat i dóna la cara, i aquests són, evidentment, els polítics”.

Durant una visita a un casal de gent gran de Barcelona, Rull ha reiterat que “les coses les estem fent bé i el 9-N ningú no ha de témer res perquè la Generalitat, que continua liderant i liderarà aquest procés fins el final, està treballant des de la legalitat”. Un cop més, Rull ha reiterat la idea que “no estem transgredint, sinó que fem un exercici de normalitat democràtica”.
 
A dos dies del 9-N, el coordinador general de CDC ha assegurat que des de Convergència es continua fent campanya per tal d’explicar els arguments pels quals des del partit es creu que cal fer un pas endavant cap a la creació d’un estat català.

És per això que avui Josep Rull ha fet una xerrada informativa en un casal de gent gran “per explicar-los com anirà aquest 9-N, què representa i resoldre els dubtes que puguin tenir” i poder entrar en el debat a fons sobre les qüestions que preocupen a la gent, com ara les pensions, la seguretat social o els estalvis, entre d’altres temes. 

Josep Rull
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 08/11/2014 - 10:29

Este aún no se ha enterado de que la Generalitat ha delegado en la ciudadanía como la única y pactada forma de que la consulta se pudiera hacer.
Los dos gobiernos han jugado con TODO el mundo. Los colectivos que han dado la cara arengando a los ciudadanos han sido simples marionetas del circo.

#2 BEJOTA, bcn, 07/11/2014 - 16:15

Nació Digital ha preparat una gran enquesta per als lectors.
El seu vot s'ha desat correctament. Gràcies per participar-hi.
Vots totals: 1.548.625
Sí i Sí: 381.573 (24,64%)
Sí i No: 5.062 (0,33%)
No: 1.161.990 (75,03%

#1 Emilio, Europa, 07/11/2014 - 14:25

El Govern liderará hasta el final, pero el recuento de los votos lo harán los voluntarios de la ANC, todo muy transparente, imparcial y democrático. Anda ya!

#1.1 Ecco, Ger-Undar, 08/11/2014 - 19:03

Després de coneixer que Isabel la Católica era de Vilamaniscle, Sta,Teresa de Vilamacolum i Cervantes de St. Llorens de la Muga, finalment descubrirem que Juan Palomo es deia realment Joan Colom (jo m'ho cuic i jo m'ho menjo rima millor en castellà).