Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2017. 20:24h.

Rull: “El reforç de la Guàrdia Civil ha funcionat”

“És el que vam demanar des d’un primer moment”

Rull: “El reforç de la Guàrdia Civil ha funcionat”

Josep Rull

El conseller de Territori, Josep Rull, ha afirmat que “el reforç de la Guàrdia Civil ha funcionat” ja que aquest dilluns no hi ha hagut “cap col·lapse” al Prat. Ho ha dit després de participar en la reunió de la comissió de seguiment de la vaga que s’ha celebrat aquest dilluns a la seu de la delegació del Govern espanyol a Catalunya.

Rull diu que “és el que vam demanar des d’un primer moment”, al mateix temps que ha destacat que “era important prendre decisions conjuntes”. El conseller ha lamentat que no s’hagi aprovat la proposta de mediació: “sembla que les parts no volen continuar seient”, ha reblat al mateix temps que ha assenyalat que “caldrà un arbitratge”.

El titular de Territori i Sostenibilitat també ha avançat que properament s’analitzarà la situació amb l’objectiu de detectar qui i com no actuat de la manera més correcte en el conflicte. Al mateix temps ha destacat que “els Mossos han fet un reforç en aquella zona de l’aeroport on tenen competència”. 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Cata....queeé, Montcada i Reixac, 15/08/2017 - 19:07

Sr.Rull; Pienso que la mediacion de Generalitat ha sido un fracaso,usted,Romeva,el portavoz etc.etc.son unos incompetentes como gestores,para cobrar no,es una verguenza lo que cobran en conjunto usted y su señora ¿ virtud?serviles de Mas-Puig

#18 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 15/08/2017 - 16:59

Els guàrdies civils denuncien que se senten «utilitzats» pel govern espanyol.
L'Associació Unificada de Guàrdies Civils critiquen la decisió de "privatitzar la seguretat" i asseguren que és l'executiu estatal qui ha de resoldre el problema del Prat.

#17 luzbell, barcelona, 15/08/2017 - 15:00

lo único que funciona y es por que interesa son las multas del aparcamiento de los dos minutos de la entrada que se lo quitasteis a los municipales del Prat, por lo demás dimite ya si tuvieras dignidad, perdón eso que es dirás.

#16 ||*||, Bcn, 15/08/2017 - 14:38

Segons els comentaris, resulta com un exit que la G.C. hagi deixat la seguretat al Prat per confiar-la a una empresa que no té els minimis socials convenients i que hagi tornat per trencar una vaga de traballadors en lluita. Tot un exit, tu. Quin sentit del bé comú, quin dialeg social ! Visca.

#16.1 Burru, TURURU, 16/08/2017 - 08:23

La G.C. es la teva familia informat.

#15 catafracto, Barcelona, 15/08/2017 - 10:43

El "refuerzo" dice el muy imbécil.... ¡Jajajajajaa!!! La Guardia Civil es el simbolo de la AUTORIDAD del Estado, patético mastuerzo.