Publicitat
Política · 3 de Juny de 2013. 14:13h.

Rull es desmarca d'Espadaler sobre Ziani

El dirigent de CDC manté "la sospita" que ha estat expulsat per sobiranista

Rull es desmarca d'Espadaler sobre Ziani

Ziani, amb Colom

El portaveu de CDC, Josep Rull, s'ha desmarcat en roda de premsa del conseller Espadaler i ha insinuat que l'expulsió de Ziani de Catalunya és a causa del seu "compromís" amb el sobiranisme. "No s'han posat proves sobre la taula", ha indicat el dirigent nacionalista.

Rull ha recordat que a Ziani se li imputen dos elements: islamisme radical i servei al govern marroquí. Són dos temes que aparentment semblen contradictoris entre ells". "El ministre d'Interior va dir que ja havia estat expulsat d'un altre Estat. Encara estem esperant que ens diguin de quin".

"Nosaltres d'afirmacions categòriques en fem poques", ha afirmat, tot i deixar clar que "mantenim la sospita" que el col·laborador d'Àngel Colom ha estat expulsat per ser independentista. "Tenim el dret a poder sospitar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 potser, Vallirana, 04/06/2013 - 16:57

puede ser que no vayan tan errados , hace un mes que el CNI fichó un ex-alto cargo del departamento de Interior de la Generalitat con un fin nada claro.
evidentemente a mi entender es hacer daño al proceso soberanista y a la propia Generalitat ya que me imagino ese señor conoce bien donde hacer daño

#6 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 03/06/2013 - 16:36

NO Volem immigrants que poguin possar en Perill Catalunya ho ens Robin com fam molts de els Qui estigui al servei de laGeneralitat ha de Parlar en Català sigui immigrant Espanyol ho estrenjer hisapiguer coses de laCultura catalana Prou que nomes parlim en Castallà es falta de respecta als catalans

#5 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 03/06/2013 - 16:16

Els Moros Musolmanes del ISLAM que volien posar Bombes al Metro de Barcelona no eren Sobiranistes Balla Sobiranista que no volia parlar en Català era Ziani , no tenia cap respecta ala LLengua Catalana ni a Catalunya el nomes volia fer moltes MESQUITAS moltes més que IGLESIAS catolicas tenin

#3 PJ, BCN, 03/06/2013 - 15:09

No era sobre el dret a decidir que es tracta tot el debat? es que si parlem de sobirania i secessió, la cosa es mes seriosa del que sembla. I pels que els hi agrada estar asebentats del que pasa si fas amics a l'estranjer per lluitar contra l'Estat espanyol, mireu del 581 cap endavant.

#2 Josep, Lleida, 03/06/2013 - 14:54

Me quedo con Espadaler.