Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2016. 10:57h.

Rull qüestiona la Fiscalia

El conseller afirma que "no actua amb independència"

Rull qüestiona la Fiscalia

Josep Rull

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha posat en dubte l’actuació de Fiscalia Anticorrupció en l’anomenada “operació Tèrmica” i en declaracions a Els matins ha afirmat que “no actua amb independència”.

Preguntat sobre si qüestiona la independència del jutge del Vendrell que dirigeix les investigacions, Rull ha dit: ”no dic això. Però la Fiscalia no actua amb independència i en tenim una prova flagrant en les converses entre el ministre Fernández Díaz i Daniel de Alfonso, quan parlen ‘d’afinar una mica’ un tema amb Fiscalia. És això el que ha passat”.

Josep Rull ha indicat que “és evident que hi ha intencionalitat política d’abatre els enemics polítics”. “Tot això no ve per atzar.  Fa molt temps que s’està investigant i actuen ara”, ha manifestat. 

També ha lamentat que “determinats mitjans de comunicació de Madrid assenyalen la possible implicació de Girona i això no és una casualitat còsmica”. “A Girona s’ha fet tot de manera impecable. És obvi que algú ho està aprofitant políticament”, ha afegit.

Finalment, el titular de Territori i Sostenibilitat ha apuntat que “som els primers interessats que no hi hagi cap ombra de dubte sobre cap dirigent de Convergència”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 T Creus, Corruptaluña 3 %, 06/07/2016 - 19:37

El sonrisas ya no rie con los nuevos casos de corrupción que afectan a su partido CDC. Cuando aún no se olvidan los casos de corrupción, van saliendo de nuevos. Y así llevamos más de 35 años.

Por cierto; ¿su esposa aún está enchufada a dedo en la Genealitat?

#22 nedland, Roses altre pais, 06/07/2016 - 19:34

Si voste esta tan segur que aquesta operacio es un invent es presenti rapidament al jutjat i demandi al jutge per derencio il.legal...es aixi de facil..te molts mecanismes que hauria de coneixer i coneix segurament per garantir les llibertats..

#21 nedland, Roses altre pais, 06/07/2016 - 14:16

Rull aquest mati t has mirat al mirall?

#21.1 narsi, Cam-Palet, 06/07/2016 - 16:52

Se ha mirado pero esta ciego y no se ve.¿Qué mania tienen los independentistas de que los casos de corrupcion que se denuncian en Catalunya son politicos y sus seguidores se locreen, tambien estan ciegos, pues yo ,no, el que es corrupto lo es del partido que sea, pp, psoe, cdc, ectra.

#20 Ruggero, Cornellá, 06/07/2016 - 14:12

Pues yo cuestiono la independencia de la prensa catalana y por descontado la independencia de TV3.¿ O acaso nos quiere hacer creer que aquí los distintos medios de información son independientes? ¡¡Manda cojones con el Rull!!!!!

#19 problemas, carcelona, 06/07/2016 - 14:02

el problema no es que se robe dinero público, el problema es que se detenga a los que roban el dinero público.