Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2014. 12:25h.

Rull serà el número dos de CDC

Lluís Corominas esdevé secretari general adjunt i Mercè Conesa portaveu

Rull serà el número dos de CDC

Corominas i Rull

El president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, en roda de premsa, ha anunciat que ha proposat Josep Rull com a coordinador general i número dos del partit i Lluís Corominas com a secretari general adjunt de CiU.

Mas ha defensat la reforma de la direcció perquè després de la renúncia d'Oriol Pujol volia tenir un partit normalitzat en poc temps per afrontar "els grans reptes" que l'esperen al partit en els pròxims mesos. També ha recordat que la reforma que ha proposat haurà de ser ratificada pel Consell Nacional que el partit té previst celebrar el sis de setembre.

També estaran Francesc Homs i Jordi Turull, president i portaveu del grup parlamentari; així com Pere Macias, representant de Convergència al Congrés; Francesc Sánchez, coordinador de règim intern i comunicació de CDC; Irene Rigau, Xavier Trias i Meritxell Borràs. Finalment, Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, serà nova portaveu del partit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 T Creus, Corruptaluña, 25/07/2014 - 16:11

Ahora, el nuevo del cargo, le permitirá enchufar en la Genealitat, además de a su mujer, a hermanos, cuñados, primos, sobrinos, amigos y conocidos.

Típico ejemplo de la presunta corrupción institucionalizada de larga trayectoria y experiencia demostrada.

#2 Can Jofresa, terrassa, 25/07/2014 - 13:38

Rull tiene tantos cargos en CDC que dudo de que tenga tiempo e interés en ocuparse de nada que haga referencia a Terrassa. Y es que la política municipal aburre frente a la alta política. El año que viene, Rull, tu carrera política sufrirá un serio revés en Terrassa. Los votos hay que trabajárselos

#1 enoticies, Canovejas, 25/07/2014 - 13:06

La decisión de elegir al sustituto del hijo del jefe ha sido árdua. Había que elegir solo a uno, entre Turull ó Rull, ya que una designación compartida parecía degradar el cargo. No quedaba bien TURURU-LL