Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2014. 14:42h.

Rull s’ofereix com a secretari general

El dirigent de CDC diu que vol rellevar Oriol Pujol “si hi ha consens”

Rull s’ofereix com a secretari general

Rull, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

El secretari d’organizació de CDC, Josep Rull, en declaracions a El món a RAC1, s’ha mostrat disposat a ser secretari general de CDC. “Jo em poso a disposició del partit, com fem tots. Si toca, sí que vull ser el nou secretari general; si hi ha consens, sí”.
 
“El plantejament que s'ha de fer el setembre no és d'una persona, sinó d'un equip. El debat no és qui hi haurà al capdavant de la secretaria general. Potser utilitzem fórmules que siguin sensiblement diferents i subratllin més la idea d'equip. Estem parlant d'un lideratge, que és un lideratge compartit”, ha indicat.
 
“Oriol Pujol ho anuncia ara perquè s'acaba el curs polític i perquè volia que en l'últim ple d'aquest període de sessions ja hi hagi un nou diputat”, ha indicat. “M'agradaria que finalment s'acabés de la millor manera possible. Que Oriol Pujol pogués sortir exonerat d'aquest procés i si ell vol pogués reincorporar-se en aquella activitat de servei que ell consideri”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 pinto, Terrassa i Sabadell, 15/07/2014 - 20:42

Vaya tres pintas ¡¡¡¡

#2 Casta, Lleida, 15/07/2014 - 16:55

Un altre vividor de la política que porta tota la vida endollat a la mamella. Un perfil del tot mediocre per a un partit en decadència.

#2.1 egarenç, Terrassa, 15/07/2014 - 17:51

i la seva dona tambe te dos o tres carrags

#1 lola, bcn, 15/07/2014 - 15:18

nada nada. Vaig coincidir amb ell a la UAB, tots dos estudiabamos Dret (millor dit, jo estudiaba y él rondaba por los despachos de los profesores de la época, principios de ,los 90), Pregunta, por 10 catalaeuros: sabría usted decirme en que empresas privadas ha trabajado Rull?. Es que...