Publicitat
Política · 11 de Gener de 2019. 10:22h.

Rull va sortir de la presó sense permís del Suprem

Serveis Penitenciaris li va donar un permís extraordinari després que el seu fill patís un cop al cap durant un vis a vis

Rull va sortir de la presó sense permís del Suprem

L'exconseller Josep Rull va sortir el passat dissabte, vigília del dia de Reis, de la presó de Lledoners per visitar el seu fill petit a l'hospital amb un permís extraordinari d'urgència. El nen havia anat a visitar, amb la resta de la família, a Rull a la presó en un vis a vis familiar quan va caure a terra i va patir cop al cap.

El nen va arribar a perdre el coneixement i per això els serveis mèdics de la presó el van evacuar amb una ambulància a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Quan el nen va recuperar el coneixement, no reconeixia els seus familiars, cosa que va alarmar els metges.

Rull, llavors, va sol·licitar un permís extraordinari d'urgència per poder visitar al seu fill. La direcció de Serveis Penitenciaris de la Generalitat va comunicar al jutge de guàrdia de Manresa aquesta sol·licitud, una petició que recull el reglament penitenciari a Espanya.

El jutge va respondre que ell no era competent per a atorgar el permís, ja que sobre aquests temes ha de manifestar-se el tribunal jutjador, en el cas de Rull, el Tribunal Suprem. Tot i això, va recordar que l'article 161.4 del reglament penitenciari permet al director general atorgar els permisos extraordinaris.

D'acord amb la norma prevista, Serveis Penitenciaris va accedir a la petició i va traslladar l'exconseller sota custòdia policial fins a l'hospital durant unes hores fons que el nen va recuperar la memòria i li van donar l’alta. L’exconseller, per la seva banda, va haver de tornar a Lledoners aquella mateixa nit.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#15 mariaa, BCN, 11/01/2019 - 20:35

La notícia diu que el nen es va perdre i es va donar un cop.... un nen es perd en una presó? Doncs quina merda se presó...... I la nit de Reis... i no hi ha cap certificat mèdic de l ingrés del nen.... tenen una barra descomunal...

#14 flipandoconindepes, Barcelona, 11/01/2019 - 18:57

"..y trasladó el exconseller bajo custodia policial hasta el hospital durante unas horas hasta que el niño recuperó la memoria y le dieron el alta. "" Médicos? El papi Rull es mago..y nada más verlo su hijo recupera la memoria..jajajajajajjaja. Todo un montaje como una catedral! juas juas juas

#13 Guifrè, Bcn, 11/01/2019 - 18:55

Un cop més es comprova que en tot aquest aquest assumpte hi ha un alt grau de crueltat i perversió.

#13.1 xenia, bcn, 12/01/2019 - 09:23

Hem sap molt de greu per el nen , pero un altre pres hagues tingut el mateix tracte?
presos politics?SI VIUEN MILLOR QUE NOSALTRES, I NO PARLEM DELS EXSILIATS....
Estana a preso i cobren com el primers..denigrant i els exiliats ... com deia ni parlem

#12 xavigali, Sant Feliu de Llobregat, 11/01/2019 - 13:19

Titular: "Va sortir sense permís del Suprem". Text de la notícia, al quart paràgraf, "el Reglament permet poder actuar així". Això és el que es diu periodisme de qualitat.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/01/2019 - 12:42

Pablo Escobar tambe tenia tota una preso de l´estat paral.lel que va crear al seu servei.

Perque creieu que Pujol va rebutjar un sistema fiscal propi i en canvi va reclamar les competencies en policia i presons ?