Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2014. 11:02h.

Rumors des dels anys 90

El Periódico va treure el 1992 la primera informació sobre els negocis del fill gran de Jordi Pujol

Rumors des dels anys 90

Captura del reportatge

El diari El Periódico va realitzar al setembre de l’any 1992 un reportatge sobre la figura de Jordi Pujol Ferrusola en el qual explicava els negocis del fill de l’aleshores president.

La informació, amb el titular “La irrupció de l’’hereu’ de Pujol”, destacava que “als seus 34 anys d'edat, Pujol júnior ha repartit la seva vida entre els negocis i la política a l'ombra del Govern i amb l’aval del pes del seu nom”.

El rotatiu, en aquest sentit, recollia unes declaracions seves en una entrevista del 1984 on deia que “l’important és saber portar el nom". “I mai no ha renunciat als seus cognoms per triomfar a la vida”, afegia el reportatge firmat per Salvador Sabrià.

El jove Pujol -explicava- ha estat molt vinculat des dels seus inicis professionals a l'exsecretari general de la Presidència, Lluís Prenafeta” i remarcava que un dels primers llocs de treball va ser a l'empresa Tipel, de la família Prenafeta, “desenvolupant la seva tasca al departament de comercialització internacional, sota les ordres d'Artur Mas”.

Jordi Pujol Ferrusola “es va convertir en un viatger empedreït i va recórrer 37 països en dos anys” i el 1987, amb motiu d'unes ampliacions de capital de l'empresa Jose Ferrusola SA -feta amb diners parcialment procedents de la família Prenafeta-, l'entitat va passar a anomenar-se Geset Afers SA i Pujol II va entrar-hi al consell d'administració”.

L’any 1990, el fill de Jordi Pujol va constituir “juntament amb uns amics la societat Hot Line Computer SA, dedicada a la informàtica i n'ocupà el càrrec de conseller delegat” i, finalment, el periodista explicava que “el fill del president ha realitzat també treballs com a intermediari en operacions immobiliàries i tasques esporàdiques d'assessor en algunes empreses de serveis, com Caprabo”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#32 alemany von stolberg, TORTOSA, 02/08/2014 - 19:12

La gent amb criteri ja fa anys que no compra premsa local catalana inclos barcelonina els profesionals d'aqui penya venuts economicament i intelectualment vulgarment llepaculs per la pela (prostitucio)

#31 Alex, Barcelona, 01/08/2014 - 20:18

M'he assebentat per un diari de la dreta espanyola,com sempre per aquests assumptes,que la casa o torre de Jordi Pujol Ferrusola a Barcelona al carrer Moneders de Pedralbes és impressionant..Tots aquests nens Pujol estàn ben arregladets..És genètic o la típica saga familiar de republica bananera?

#30 El periódico de Sicilia, Omertà, 01/08/2014 - 19:11

Fa 22 anys El Periódico era un diari decent. Avui és un pamflet del règim que té com a màxima aspiració xuclar i xuclar, siguin subvencions o g e n i t a a l s nacionalistes. Enric, prepara la vaselina que en Quico te la vol fotre fins el fons!!

#28 Ramon, Badalona, 01/08/2014 - 18:14

Recordem que la premsa catalana actual es la de la editorial conjunta al sevei del govern

#28.1 Xipolleig, Barcelona, 01/08/2014 - 18:24

REcordem que la premsa espanyola actual depèn directa o indirectament de subvencions del Gobierno o d'empreses privatitzades controlades pels partits de la Restauració PP-PSOE, i en la línia de los Principios Fundamentales del Movimiento Nacionalconstitucionalista

#28.2 Julio, Barcelona, 01/08/2014 - 20:46

a #28.1

De verdad, entiendo que tengas una vis independentista...pero no dices más tonterias por que no entrenas....

#27 Ramon, Badalona, 01/08/2014 - 18:11

Ens tindriem que preguntar de que viu la "premsa" catalana des dels anys 90 cap aqui. La publica ja ho sabem (subvencio 100%). I la privada?....cada any amb subvencions del govern....hase falta desir algo ma?....una societat sense premsa lliure, es una societat enganyada