Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2021. 12:28h.

"Rússia està a favor de la integritat territorial d'Espanya"

L'ambaixada a Madrid diu que "els que tenen problemes amb la justícia espanyola són alemanys i belgues"

"Rússia està a favor de la integritat territorial d'Espanya"

Dmitry Sokolov, ministre conseller de l'ambaixada russa, ha afirmat que "Rússia està a favor de la integritat territorial d'Espanya". "Que els seus problemes interns es resolguin segons les seves lleis. És una postura ferma i reiterada", ha manifestat en una entrevista a El Mundo.

Sokolov ha dit que el seu país no té problemes amb la justícia espanyola, creu que són els alemanys i belgues els que es mostren contraris. "On és Puigdemont? No està a Rússia sinó a Bèlgica. Qui s'han pronunciat a favor dels separatistes catalans? Diputats de Parlament britànic i del francès. Ells sí. Qui ha criticat a la Justícia espanyola? Alemanys i belgues", ha explicat.

El ministre conseller de l'ambaixada russa, també ha dit que els contactes del seu país amb l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, "són mentides". "Rússia no ha tingut mai contactes oficials amb Puigdemont i el seu entorn", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 C, Vilassar de Mar, 20/09/2021 - 10:01

Yo de Rusia me iría con cuidado. Como se enfade el @KRLS van a ver pataletas como nunca antes las habían visto en un adulto a punto de acabar P3 .

#6 Luigi., Barcino, 19/09/2021 - 17:55

Otra "cosita" que lo va acercando a Lledoners.

#5 Gironi mosquejat, Girona, 19/09/2021 - 16:55

La ma dreta no sab el que fa la ma esquerra, mai mes ben dit, resposta diplomatica cara a europa

#4 Europe, Barcelona, 19/09/2021 - 13:36

Dons a Dmitry no li falta raó, sembla que siguin les justicies belgues i alemanyes les que van en contra de la pròpia unitat territorial de la Unió Europea

#2 Very, V, 19/09/2021 - 13:05

Ya lo sabíamos. La independencia le importaba una higa a Rusia solo quería incordiar.