Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 08:40h.

Rut Carandell també marxa d'ERC

Treballarà "per una candidatura transversal" i convida a "qui vulgui veure la independència en vida"

Rut Carandell també marxa d'ERC

Carandell, amb Carretero, en una imatge d'arxiu

La fins ara militant d'ERC, Ruth Carandell, ha anunciat en el web de Reagrupament que abandona la militància del partit després de 23 anys, atès que "des de l’any 2006 estic totalment en contra de la deriva en què ha entrat aquest projecte. El meu objectiu no és el seu objectiu. Les sigles en les quals vaig entrar a militar ja no són les mateixes".

Carandell apunta que "des del punt de vista ideològic sóc al mateix punt de partida on era quan tenia 20 anys, però el projecte en què vaig entrar a militar ja no existeix. De fet, ara ja no militava a Esquerra Republicana de Catalunya i em dono de baixa d’unes altres sigles: Esquerra. Ells són ara una altra gent, tenen uns altres interessos i un altre objectiu".

Igualment anuncia que "tornaré a treballar amb moltíssima altra gent per una candidatura transversal: per un moviment ciutadà independentista articulat de forma política. Aquest moviment, però, no ha de caure en l’error dels partits tradicionals, segrestats pels interessos de les seves direccions. Aquests interessos que els fan tan submisos i inútils".

"Tu i jo sabem que ens cal una nova aposta valenta i revolucionària: hem de trencar l’status quo actual. Som una força tranquil·la però decidida en la qual els protagonistes han de ser els ciutadans. Ens cal gent amb il·lusió, seriositat, solvència, empenta, iniciativa i creativitat. Gent amb les idees clares", considera.

La ja exmilitant d'Esquerra manifesta que "qui vulgui veure la independència en vida o bé complir el seu deure per a la propera generació, ara cal que es reagrupi. Necessitem la gent lliure i que vulgui treballar amb independència de criteri per la llibertat de la nostra nació. Ara aquesta és la millor manera de superar la situació de crisi actual i l'única manera de competir econòmicament en una economia global".

"Ens cal reagrupar els esforços per encarar amb possibilitats de victòria aquest nou segle que comença. És el moment del risc, el sacrifici i la determinació però també, i encara més important, de la intel·ligència i l’enginy. Trenquem amb allò que no funciona, amb la covardia i la resignació. Si volem guanyar hem d’arriscar. De fet, no hi podem perdre res perquè encara no tenim res. Deixem el llast. Hem d'anar a per totes i sense recança. Jo ja m’hi he compromès. I tu?", conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Catllaràs, BCN, 13/05/2009 - 12:11

Quant es presentin a les eleccions i no treguin majoria absoluta per declarar la independència que faran ? ja no votaran res més? apart de lleis en clau nacional també n'hi han en clau social.

#24 Cristina, Barcelona, 12/05/2009 - 23:01

Posible aparició d´un nou partit independentista? Us puc anunciar k aq nou partit és una realitat i s´ha constituït formalment, davant notari,sota nom supermaco de BLOC SOBIRANISTA CATALA (http//ateneusobiranistacatala.cat)(www.blocsobiranistacatala.cat)

#23 Tet, Estavar, 12/05/2009 - 22:30

Amb aquesta fot ja veig que, com tants d'altres, e-noticies s'apunta a desacreditar Carretero i companyia. Penós

#22 enric, Tarragona, 12/05/2009 - 21:05

Ben fet, jo votaré Reagrupament, ERC ja no pot tindré el meu vot

#21 Alcampelló, Barcelona, 12/05/2009 - 17:56

Esta mujer tiene razón. Para disfrutar la independencia hay que verla en esta vida. Después de muerto se ve muy mal y ya no es lo mismo. Aunque también se podría ver bien si se consiguiera después del día de la resurrección de la carne.