Publicitat
Política · 24 de Maig de 2019. 20:21h.

Sabater demana el vot musulmà per aturar Albiol

L'alcaldable de Guanyem Badalona l'equipara a "l'extrema dreta"

L'alcaldable de Badalona per Guanyem Badalona i ERC, Dolors Sabater, va alertar dels perills d'un govern de l'"extrema dreta" a Badalona i va demanar el vot pel seu partit durant en un sopar de Ramadà amb l'associació Ambtú. Dolors Sabaté, juntament amb el número dos de la llista, Oriol Lladó, van participar en un iftar -l'àpat nocturn durant el Ramadà- tal com ha publicat el compte de l'associació Ambtú.

"Des de Guanyem Badalona en Comú i ERC Avancem Més hem fet un front comú pel perill que torni a l'Ajuntament de Badalona les polítiques de l'extrema dreta, les polítiques del Partit Popular que volen tornar a instal·lar el racisme i la divisió entre els veïns i les veïnes. Per això és molt important que aneu a votar, que participeu, i que doneu el vot a Guanyem Badalona en Comú i ERC Avancem Més, que encapçalo com alcaldessa" va manifestar en un vídeo.

El número dos de la llista, Oriol Lladó, va afirmar que "les diferències no són un problema, sinó que són una riquesa" i va considerar la participació en el sopar un "exemple del que volem i del que hauria de ser la ciutat". Lladó va demanar als assistents al sopar que, quan vagin a votar, pensin en l'exemple de la seva participació en el sopar.

L'associació Ambtú ha agraït als dos dirigents el "compromís" amb la "convivència i la cohesió social". "Necessitem que més polítics apostin per la convivència i la cohesió social, aquest acte ho fa possible. Moltes Gràcies pel vostre compromís. La Dolors Sabater i l'Oriol Lladó" han escrit des de l'associació en una piulada.

associacio.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Neferu, Barcelona, 25/05/2019 - 19:27

Qué ética tienen esta gentuza de Esquerra para por un voto admitir y aceptar el machismo, la desigualdad hombre-mujer, el desprecio a nuestra cultura y costumbres, que lleva implícita la cultura machista de este colectivo islamista/ musulmán??
Oigan, pedazos de irresponsables están poniendo en peligro nuestra cultura y nuestras vidas. ¡basta ya

#17 Pan con tomate y jamón Ibérico, A mí me gusta el jamón., 25/05/2019 - 19:13

Con la banda de memos que tiene enfrente, Albiol tiene la victoria en el bote... y si no fuera así, Badalona se merecería la implantación de la sharía...¡ Alá akbar!

#16 joan, manresa, 25/05/2019 - 17:49

tinu.)está en els seus cabals quant fa aquesta petició..si aquesta es l'opinió de ERC,malament anem i per el cami equivocat.,guanyi al contrari amb programes polítics i socials ,pro mai amb col·lectius que menys preuen els nostres valors ...,i no cal que li recordem quins son..,sobre la persona,la dona ,la llibertat i d'altres. No perdem el seny

#15 joan, manresa, 25/05/2019 - 17:44

El Casal tencant la seva paradeta per no veure ya mes disbarats ni sortides de to....----El vot ciutadà no u val tot Doña Dolors Sabate...,Vostè es conscient del que fa...???Vostè demana el vot a un col·lectiu que res te a veure amb nosaltres,ni amb las seves formes,creences i actituds devant del mon lliure, occidental i democràtic.Vostè (cont

#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/05/2019 - 13:35

Si me.votais prometo paguita para todos y seguir haciendo la vista gorda con vuestras costumbres machistas y reaccionarias, amigos musulmanes.